enokeno
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 652
- İsim
- Enes Sayar
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ikinci el aldım batarya kalitesiz yeni batarya geliyor birkaç güne deji marka, evde 18W vestel adaptör var hep onu kullandım önceden iphone SE 2020 vardı memnunum fakat yeni adaptör ve kablo ile şarj sürem kısalır diye düşündüm.az ucuz olsun diye emin olmadığın ürünü alma.
Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Apple 20W USB-C Güç Adaptörü MHJE3TU/A : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
şunu al taksite böl öde.kablon yoksa kablo da buluruz sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iphone 7 için neden hızlı şarj adaptörü arıyorsun ki. evde samsung gibi markaların benzer güçteki orijinal adaptörü varsa kullan geç. ürün çakma olmadıkça sorun çıkmaz.zaten iphone 7 pili falan çoktan ölmüştür, çoktan değişim görmüştür.fazla kasma.
Belkin Playa PMWH1004bt1MPBB Type C'den Lightning'e Dönüştürücü Örgülü Kablo 1 Metre - Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Belkin Playa PMWH1004bt1MPBB Type C'den Lightning'e Dönüştürücü Örgülü Kablo 1 Metre - Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
okumuştum hepsini fakat fotoğraflardan anlaşılmıyor elimde olsa anlayabilirimIdentify counterfeit or uncertified Lightning connector accessories - Apple Destek (TR)
Apple recommends using only accessories that Apple has certified and that come with the MFi badge. Learn about the issues that counterfeit or uncertified Lightning accessories can cause and how to identify these accessories.support.apple.com
vestelin 18W'lık bir adaptörünü kullanıyorumSahtedir hocam. 100 110 lira için kafanı ağrıtma. Git teknosa vatan gibi bi yerden al kafan rahat olsun. 110 liradan kaçarken pilini öldürmeye gerek yok.
İphone 7 için bu adaptöre ihtiyacın yok. Samsung 10 w falan bi adaptör rahatlıkla yeter