Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
EvetPSU için mi?
EvetPSU için mi?
Psu değiştirsem?
Hangi marka model ilePSU değiştirsem?
Aerocool vardı bir tane.Hangi marka model ile
Kaç W olanı alacaksınAerocool vardı bir tane.
Sabah yükseltirim konuyu şimdi yatıyorum iyi geceler.Kaç W olanı alacaksın
Galiba aerocool vx plus serisinden alacaksın.
Aerocool güzeldir ve kalitelidir
Teşekkür ederim sana da iyi gecelerSabah yükseltirim konuyu şimdi yatıyorum iyi geceler.
oyundan kastın mario street fighter falan mı ?Apu al diyorsunuz apu sistem soruyorum youtube’dan da testlerine bakıyorum gayet iyi ama şimdi alma diyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl oyun oynanmaz ?! 3200g var boru değil afedersen.
Eğer okusaydın imzamdaki sistemimizin olduğunu abimşn üniversite için götüreceğini söyledim. Ayrıca insanlara çatışmıyorum onlar bana güncel oyunları oynayamazsın diyor ben güncel oyun oynamayacağımı söylüyorum.Kardeşim zaten imzadaki PC ye sahipsin burda o boru değil bu boru değil diye konu açmışsın madem kendin beğeniyorsun beğenmeyen insanlara neden çatıyorsun Sende imzada ki sistem olmadığından eminin boş yapmaya gelmişsin
Buna bak dostum![]()
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com