Neler Yeni

Bu araba bu kadar olur mu?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Beyler piyasayla ilgili pek bir bilgim yok ama nedense çok ucuz geldi araç güzel falan da.
Bunun gibileri 1.5 dan așağı görmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Beyler piyasayla ilgili pek bir bilgim yok ama nedense çok ucuz geldi araç güzel falan da.
Bu arabaya bu parayı bile vermem ben. BMWlerin bakımları ve masrafları çok pahalı ayrıca sorun çıkarmaya müsait oluyorlar genelde. Japon araba bakmanı tavsiye ederim biliyorum havalı spor falan ama daha tatlı spor arabalar da var bu paralara.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
3 adet kazaya karışmış ve sadece sağ ön kapı boyalı biraz şüpheli alma niyetiniz var ise önce ekspere sokun aracı ayrıca bildiğim kadarıyla çamurlukları plastik olmaması lazım orası da şüpheli fiyat olarak uygun boya değişen durumunu eksper olmadığım için bilemiyorum aynı aracın temiz ve kmsi düşük modellerine 1 milyon isteyenler var

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,717
İsim
Kerem Çavuş
normal fiyatı bu sen m3 haliyle karıştırıyosun muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan

Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle agresif spor mpor olsun diyorsan subarular cartlar curtlar da var ama ben açıkçası gösteriş için vs MX5 alırdım.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alma niyetim yok beyler sadece șașırdım bu fiyata görünce araç çok güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Alma niyetim yok beyler sadece șașırdım bu fiyata görünce araç çok güzel.
Güzel değil olum neresi güzel? 3 tane kazaya karışmış hangi expere soktukları belli değil 2011 model 320d bmw işte.

Sen o paraya şuna bak kafayı ye

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Hocam araçtan anlayan biri değilim gözüme güzel geldi.
320d gibi arabalar piyasanın bilmemne deliği olmuş arabalar artık ucuza koyuyolar şaşırıyoruz ama aracın yanına gidip görmek lazım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Normal piyasasında ucuz değil.
25 bin hasar kaydı var. Çoğunun aynı durumda zaten
Çamurlukları plastik değildir. Sol ön kapı da muhtemelen sök tak değil
Kazalarda önden aldığı darbeler olabilir. Göçük düzeltme var demiş ufak çaplı bir şey olabilir veya taş sekmesi vs. olabilir. Kazaların hepsinde araba boyanacak parça değişecek diye bir kaide yok. Ağır hasar kayıtlı boyasız çok araba gördüm. Mekanik hasarlarda da yüksek bütçeler çıkabilir bu araçtan araca değişir. 2021 olan kaza da büyük ihtimalle öyledir. 2017 de olan kaza bedelsiz. Bedelsiz hasar kaydında ağır hasar kaydı olabiliyor bu firmadan firmaya değişir onu da bilemeyiz almak isteyen inceler zaten

Doğru düzgün ekspertiz yaptırsın demeyeceğim. Çok kurumsal , her yerde şubesi var denen firmaları da görüyoruz . Boya kontrolü için arabalara her gün tornavida saplıyorlar sözde boya kontrolü yapıyorlar.
Dyno testine bakma çoğu yanlış ölçüm yapıyor. Stock 177 hp olan aracın 90 hp çıkma ihtimali pek yok.
Firmanın kağıdına bakıp ''hangi expere soktukları belli değil '' de demeyeceğim. Çünkü firmaları kağıtlarına göre değil de işçiliklerine göre yorumlamayı tercih ediyorum.
500 - 600 bin TL para öyle bir senede birikecek bir para değil ( şu şartlar altında) . Bu paraya herhangi bir araba alacaksan bakacağın şeyler illaki vardır. Misal ben önce arabanın motoruna bakarım. Bu kadar para verip atmosferik 132 hp araba alıp , satacağım zaman 1 ay müşteri bekleyecek araba almam. Mercek farı özellikten sayan bir kişiden de araba almam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom