Bu Araç Fiyatının Aracı mı ?

Bir nevi emsallerine nazaran ucuz veriyor
Birde o kadar doldurmuş arabayı . Led stopları aradıkda biz bulamadık zamanında. Olana da 3k demişlerdi. Boya takıntısı yoksa alınabilir yani

Bir nevi emsallerine nazaran ucuz veriyor
Birde o kadar doldurmuş arabayı . Led stopları aradıkda biz bulamadık zamanında. Olana da 3k demişlerdi. Boya takıntısı yoksa alınabilir yani
2009 model araba la neresi alınır. O paraya 2020 egea al daha iyi.

Oltayı atmış sazan bekliyor.

Devlet niye bu araba fiyatlarını denetlemiyor anlamıyorum,

Rastgele biri 50k eden arabaya 100k yazıyor.

Diğerleri de fiyat yükselmiş deyip ilan fiyatlarını yükseltiyorlar

Domino taşı gibi oluyor.

Bir de facebook dan şu zamanda arabalarımızın fiyatlarını yükseltelim de her aracin fiyatı yükselsin, kar edelim diyen gruplar var

Ha ayrıca bir arabanın sıfırı 2. elinden ucuzdur genelde. Araba bakıyorsanız bayilere gidip sıfırlara bakin :D

2009 model araba la neresi alınır. O paraya 2020 egea al daha iyi.

Oltayı atmış sazan bekliyor.
Değişir bir konu
2009 arabaya binilir bence bir şey olmaz.
Ben zaten emsallerine nazaran ucuz dedim. Yoksa o araba hayatta o paraları etmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Devlet niye bu araba fiyatlarını denetlemiyor anlamıyorum,

Rastgele biri 50k eden arabaya 100k yazıyor.

Diğerleri de fiyat yükselmiş deyip ilan fiyatlarını yükseltiyorlar

Domino taşı gibi oluyor.

Bir de facebook dan şu zamanda arabalarımızın fiyatlarını yükseltelim de her aracin fiyatı yükselsin, kar edelim diyen gruplar var

Ha ayrıca bir arabanın sıfırı 2. elinden ucuzdur genelde. Araba bakıyorsanız bayilere gidip sıfırlara bakin :D
Devlet denetlemez çünkü fiyatı yükselen araçlar onlar yüzünden yükseliyor.
Adam 2010 model premium bir arabaya bakıyor birde 2021 model sıfır şirket arabası denecek şahinden tek farkı kliması olan arabaya bakıyor. Sonra diyor ki bu neden bu kadar pahalı bir bakıyor ötv %220 . Sonra diyor ki 2010 model premium arabaya binerim havam olur.
Sonra ben bunu bu kadara aldım ucuza vermem diyerek piyasayı yükseltiyor.
Ötv düşerse piyasa durgunlar. Millet sıfır varken ikinci el almaz çünkü

Değişir bir konu
2009 arabaya binilir bence bir şey olmaz.
Ben zaten emsallerine nazaran ucuz dedim. Yoksa o araba hayatta o paraları etmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Devlet denetlemez çünkü fiyatı yükselen araçlar onlar yüzünden yükseliyor.
Adam 2010 model premium bir arabaya bakıyor birde 2021 model sıfır şirket arabası denecek şahinden tek farkı kliması olan arabaya bakıyor. Sonra diyor ki bu neden bu kadar pahalı bir bakıyor ötv %220 . Sonra diyor ki 2010 model premium arabaya binerim havam olur.
Sonra ben bunu bu kadara aldım ucuza vermem diyerek piyasayı yükseltiyor.
Ötv düşerse piyasa durgunlar. Millet sıfır varken ikinci el almaz çünkü
ne var ki hocam eski modellerde?

ne var ki hocam eski modellerde?
Eski modellerde abartı fiyatlar var hocam
Sıfır arabadan daha pahalılar
2015 piyasasında gitsek 60 bine egea alırdık. Ben piyasanın o zamanlar gelişeceğini düşünürdüm . Gelişti ama sadece fiyatlar gelişti gerisi aynı kaldı

Komple boyalı araba evet doldurmuş ama tr piyasasında bence alınmaz.
1.4 TSI motor çok başarılı bu arada 👍

Volkswagenler türkiye de alınmaz bence. Önüne gelen alıyor hor kullanıyor çoğu zaman iyice ortam arabası oldu. Ben japon dışında araba almam türkiyede. Onda da belli başlı arabalardan uzak dururum bkz honda civic

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,031
Üyeler
192,598
Son üye
tomahawky2z
Geri