Dün küçük bi kaza yaşadık. Fotoğrafta kırmızıyla çizdiğim yerden itibaren çökük mevcutmuş. Göçükçü 1000 lira çekti. Ben arabadan anlamam. Sizce bu fiyat normal mi?
göçükçüler sadece orjinal parçalara işlem uygularlar ve yüksek fiyat çekerler. Etrafında veya arkadaşlarının tanıdık bir ustası varsa sanayide daha uyguna yaptırabilirsin
kapıda daha önce boya yok sanırım aksi durumda boyasız düzeltme yapılamaz.
Eğer işinin ehli harbiden göçükcüyse 1000 TL normal bazı kaportacılar amatörce yapıyor öyle bişeyse yaptırma
zaten kaportacıya boyatsan onlarda aşağı yukarı aynı parayı ister 1000 tl demezde 800 der mesela
Ben galericiyim 1000 TL 'ye arabanın tavanı dahil her yerindeki göçükleri çektiriyoruz ve yapan kişide bulunduğu ildeki 2 yada 3. sıradaki kişidir yani pahalı
Olayı biraz daha açayım. Bu fotoğraftaki araba benim değil. Benim carptigim araba. Basit bir sürtme olayı. Arabayı kaydırdım arada 10 cm mesafe bile yoktu. Polislik bi olay değil ben kendi aramızda hallederiz dedim evdekiler duysun istemediğim için. Gerci soyledim biliyolar. Kazadan sonra adam ertesi gün kendi buldugu bi gocukcuye gitmiş bensiz. Birlikte gideriz demişti. Ertesi gün aradı beni kardeşim 1000 lira çektiler boyasız göçük yapılacak işte o kısım tamamen göçmüş falan yaptı. Araca baktım hiçbir şey yok tamamen abarttigini düşünüyorum. 1 2 ufacık göçükten başka bir şey gözükmüyor. Her açıdan baktım 1000 liralık bir masraf göremedim. Daha sonra bana yok ben rent a carciyim arabanın yatma parası falan var yaptı. Ne alaka anlamadım. Şu işlem için araç sanki yatacak mi günlerce? Bana sen git konuş orayla düşürmeye çalış fiyatı falan yaptı. Parayı da oraya değil bana ver ama dedi. Adam beni tokatlamaya çalışıyor diye dusunuyorum bu olaylardan anlamadığımı da görünce. Bi görsel daha yükledim 2 kapının birleştiği yerin ortasında küçücük 2 tane göçük var. Bunlar için gocukcuye gitmeye bile değmez. Adam o eliyle cizdigi yerin komple göçük olduğunu söylüyor.
Sonuçta araç adamın bu göçük sanaa göre bir şey yok ama sonuçta aracında kusur olmuş oluyor madur olan kendisi 1000 lirayı öde geç gitsin. Geçmiş olsun
Sonuçta araç adamın bu göçük sanaa göre bir şey yok ama sonuçta aracında kusur olmuş oluyor madur olan kendisi 1000 lirayı öde geç gitsin. Geçmiş olsun
Valla ben akıllandım bundan sonra kaza anında anında tutanak tutturuyorum kabul etmezse direk trafik polisi çağırıp onlara tutturuyorum yiyorsa abartı fiyat söylesin