Neler Yeni

Bu ayakkabı alınır mı?

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Adidas ve nike tabanları bana çok sert geliyor. son 3 yıldır lumberjack giyiyorum tabanları pamuk tarlası gibi ama tabi malzeme kalitesi adidas nike değildir.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adidas ve nike tabanları bana çok sert geliyor. son 3 yıldır lumberjack giyiyorum tabanları pamuk tarlası gibi ama tabi malzeme kalitesi adidas nike değildir.
Bende de Lumberjack vardı ama giymeden üstüne basarak kullanınca arkası kırıldı ayakkabının. En F/P ürünlerinden Lumberjack piyasada şu an bence. Hangi ayakkabıyı alırsam alayım Deichmann'dan ayakkabı tabanı alacağım zaten. 80 TL fiyata satılıyor ve normal tabanlardan 2-3 kat daha yumuşak. Flo'da falan da var.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Bende de Lumberjack vardı ama giymeden üstüne basarak kullanınca arkası kırıldı ayakkabının. En F/P ürünlerinden Lumberjack piyasada şu an bence. Hangi ayakkabıyı alırsam alayım Deichmann'dan ayakkabı tabanı alacağım zaten. 80 TL fiyata satılıyor ve normal tabanlardan 2-3 kat daha yumuşak. Flo'da falan da var.
Lumberjack tabanları Memory foam oluyor harika onlarda bence. Flo'da 2 al bir öde duruyorsa oraya bir bak istersen.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Alınır knk güzel
Bunlarada bakaiblirsin.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası