Direkt başarımları açıyor olması lazım, açılmış gibi gösterdiğini sanmıyorum. Programın adı Steam Achievement Manager.Başarımlar mı programla kazanılıyor yoksa sadece kazanılmış gibi mi gösteriliyor?
Bu konuda bir bilgim yok hocam. Yapacaksanız iyice bir araştırın bence.Ban sebebi mi?
Hayır değil bende gaza gelip yapmıştım eskiden.Ban sebebi mi?
Idle Master gibi online oyunlarda ban yeme ihtimalin var ama online olmayan oyunda sorun olmaz.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar oynayan şahıs sadece 1 dakika oynayarak tüm başarımları açmış. Bu nasıl oluyor?
Bende zamanında yapmıştım. Programla yapıyorlar ve ban atmıyor genellikle steam. Ben tf2 de en son bi topluluk sunucusunda bir kodla yapmıştım bunu.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar oynayan şahıs sadece 1 dakika oynayarak tüm başarımları açmış. Bu nasıl oluyor?
Güncel kullanmış agamız var mı acaba? Steam durmadan yenileniyor gıcır gıcır hesaba leke sürmek olmaz şimdi.Bende zamanında yapmıştım. Programla yapıyorlar ve ban atmıyor genellikle steam. Ben tf2 de en son bi topluluk sunucusunda bir kodla yapmıştım bunu.