ahmetkoklu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 51
- İsim
- Ahmet köklü
Aklima geldi. Gecen bir arkadasim soyledi 3 gun once fln olmus. yegeni vefat etmis kucuk 1 yasinda bile degil cocuk uyudu diye kapilarin hepsini kapatip yemek yiyorlarmis anlatiyor kendisi. cocuk bogulup mosmor olmus kimsede gitmemis bu beni cildirtti. Soylemek istemiyorum ama o cocuk saf ve kendini kullandirtan bir ve aile uyeleride maalesef tam olarak oyle. konuyu buraya cekmek istemiyorum ancak dolandirilma kanma olasiligi asiri yuksek bir ailede siz anladiniz maalesef boyle ve bu ihmalsizlikte beni bile rahatsiz etti cocuk kendisi normal bir olaymis gibi soyleyip gecti cok yoruldum vb. Diyor oraya gittik okadar ugrastik yaticam diyordu.
Kendi yegenimde var 18 yasindayim ve dogdugundan beridir kendim uyuturum ve uyurken onun yanina yatarim yada nereye giderse basinda bekleyip izlerim telefon vb. Hic bir seye bakmam agzina hirecek kadar kucukmu yoksa gozune vb. Sokma ihtimali olan nesne oyuncak olursa ayarliyorum direkt. Simdi 1 yasinda halen uyutuldugu zaman yaninda biri olur o uyanana kadar yada kapilar acik birakilir yatis pozisyonu ayarlanir.
Kendi yegenimde var 18 yasindayim ve dogdugundan beridir kendim uyuturum ve uyurken onun yanina yatarim yada nereye giderse basinda bekleyip izlerim telefon vb. Hic bir seye bakmam agzina hirecek kadar kucukmu yoksa gozune vb. Sokma ihtimali olan nesne oyuncak olursa ayarliyorum direkt. Simdi 1 yasinda halen uyutuldugu zaman yaninda biri olur o uyanana kadar yada kapilar acik birakilir yatis pozisyonu ayarlanir.