Usta Şuan da dolar yüksek sistem fiyatı düşük gibime geldi o yüzden dolayı alıp dolar düştükçe yenilemek istiyorumSıvı soğutma alman onun yerine RAM al.
İşlemci = AMD RYZEN 5 2600 SOCKET AM4 3.9 GHZ
EKRAN KARTI = Asus DUAL RX580 8 GB OC GDDR5 256 BİT AMD EKRAN KARTI
ANAKART = B450M Gigabyte S2H AMD B450 SOCET ANAKART
HARDDİSK&SSD = 240 GB SANDİSK SSD 500 GB WD 7200 RPM HDD
SIVI SOĞUTMA= DARK AQUA RED GÜÇLÜ SIVI SOĞUTMA
Extra RGB KONTROLLÜ FANLAR
RAM= XPG 8 GB 3000 MHZ OYUNCU RAMLARI
MONİTÖR= AOC 24 İNÇ ÇERÇEVESİZ OYUNCU MONİTÖR
SİSTEME 5.7 MİLYAR DİYOR SİZCE Alınır mı? DOSTLAR ?
Bilgisayarın linkini atarmısınİşlemci = AMD RYZEN 5 2600 SOCKET AM4 3.9 GHZ
Sıvı soğutmaya hiç gerek yok ki.Ryzen 5 2600' stok soğutucu yeterli.Usta Şuan da dolar yüksek sistem fiyatı düşük gibime geldi o yüzden dolayı alıp dolar düştükçe yenilemek istiyorum
Bence benden sana tavsiye bu sistem için sıvı soğutma gereksiz onun yerine ram 16 olan bir pc bulman daha mantıklı olur .genel parçalar güzel tabi bide bir tavsiye daha bilgisayarı ayrı monitörüde ayrı bulup daha uyguna getirebileceğini düşünüyorum .İşlemci = AMD RYZEN 5 2600 SOCKET AM4 3.9 GHZ
elin de ki fiyat ile daha iyisini alabilirsin sıvı soğutmasız 16 ram li ha bide doların düşmesini bekleme öyle bir şey olmıyacakUsta Şuan da dolar yüksek sistem fiyatı düşük gibime geldi o yüzden dolayı alıp dolar düştükçe yenilemek istiyorum
Bence benden sana tavsiye bu sistem için sıvı soğutma gereksiz onun yerine RAM 16 olan bir PC bulman daha mantıklı olur .genel parçalar güzel tabi bide bir tavsiye daha bilgisayarı ayrı monitörüde ayrı bulup daha uyguna getirebileceğini düşünüyorum .
2600 yerine 1600af alınmalı ve sıvı soğutma gereksiz birdenpahalı gibi.Usta Şuan da dolar yüksek sistem fiyatı düşük gibime geldi o yüzden dolayı alıp dolar düştükçe yenilemek istiyorum
Şimdi Usta bunların gelmesini beklemek lazım artı coronodan dolayı sıkıntı içinde suan kargolar o yüzden dolayı arada absürt bi fark bulunmuyor yani alınıp ileride güncelleme yapılabilir bi kasa mı yani şöyle diyim bu bilgisayar sahibini üzmez değilmi ?Satır sonundaki ( Link ) kısımlarına tıklayarak parçaların sıfır fiyatlarına bakabilirsin.
İşlemci = AMD RYZEN 5 2600 SOCKET AM4 3.9 GHZ ( Link )
EKRAN KARTI = Asus DUAL RX580 8 GB OC GDDR5 256 BİT AMD EKRAN KARTI ( Link )
ANAKART = B450M Gigabyte S2H AMD B450 SOCET ANAKART ( Link )
HARDDİSK =500 GB WD 7200 RPM HDD ( Link )
SSD = 240 GB SANDİSK SSD ( Link )
SIVI SOĞUTMA= DARK AQUA RED GÜÇLÜ SIVI SOĞUTMA ( Link )
RAM= XPG 8 GB 3000 MHZ OYUNCU RAMLARI ( Link )
- Buraya kadar 4.500 TL civarı -
MONİTÖR= AOC 24 İNÇ ÇERÇEVESİZ OYUNCU MONİTÖR ( Link )
Ben sana tüm parçaların sıfır fiyatlarını listesi ile sunuyorum.Şimdi Usta bunların gelmesini beklemek lazım artı coronodan dolayı sıkıntı içinde suan kargolar o yüzden dolayı arada absürt bi fark bulunmuyor yani alınıp ileride güncelleme yapılabilir bi kasa mı yani şöyle diyim bu bilgisayar sahibini üzmez değilmi ?