Bu Bilgisayar alınır mı ?

Reaksiyon skoru
18
Bütçe
12000
Arkadaşlar merhabalar daha önce de benzer bir konu açmıştım fakat bazı sorunlardan dolayı alamadım.
Bütçe:12-13k TL
Üniversite öğrencisiyim (Kimya Müh.) Aynı zamanda oyun da oynamak istiyorum.
Aklımda bir bilgisayar var Asus FX516PC HN008T Fiyat 12K TL
Özellikler
İ5-11300H
8Gb Ram
1Tb SSD
RTX3050
Aklıma takılan sorular şunlar bu bilgisayarda ısınma problemi var mı birde bazı kullanıcılar cihazın valorantta cs go da bile 90-100 fps aldıklarını söylüyorlar bu durum da korkuttu beni
Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhabalar daha önce de benzer bir konu açmıştım fakat bazı sorunlardan dolayı alamadım.
Bütçe:12-13k TL
Üniversite öğrencisiyim (Kimya Müh.) Aynı zamanda oyun da oynamak istiyorum.
Aklımda bir bilgisayar var Asus FX516PC HN008T Fiyat 12K TL
Özellikler
İ5-11300H
8Gb Ram
1Tb SSD
RTX3050
Aklıma takılan sorular şunlar bu bilgisayarda ısınma problemi var mı birde bazı kullanıcılar cihazın valorantta cs go da bile 90-100 fps aldıklarını söylüyorlar bu durum da korkuttu beni
Yardımcı olursanız sevinirim.
Youtube’den ısı testine bakın ama i5 pek ısınmaz.

12 bine bunu alabilecekseniz iyi. +8 ram daha atarsanız çok daha iyi olur.

Youtube’den ısı testine bakın ama i5 pek ısınmaz.
Hocam bilgisayar bilgim iyi degil pek anlamıyorum kaç derece olması gerekiyor cpu ve gpu nun?
Post automatically merged:

12 bine bunu alabilecekseniz iyi. +8 ram daha atarsanız çok daha iyi olur.
Aynen hocam fiyat gayet iyi fakat kullanıcıların normal oyunlarda bile düşük fps alması korkuttu beni.
Birde millet Tuf serisi sorunlu çok ısınıyor falan diyor yoksa direk alacağım bu fiyata.

Hocam bilgisayar bilgim iyi degil pek anlamıyorum kaç derece olması gerekiyor cpu ve gpu nun?

Aynen hocam fiyat gayet iyi fakat kullanıcıların normal oyunlarda bile düşük fps alması korkuttu beni.
Birde millet Tuf serisi sorunlu çok ısınıyor falan diyor yoksa direk alacağım bu fiyata.
Her laptop ısınır. Soğutucu alacaksin.

85 derecelere kadar normal kabul edilir.
Ama 90 dereceler fazladır.

Red Dead Redemption 2 de işlemci max 87
Ekran kartı max 75 görmüş hocam iyi mi sizce?
Bir tık fazla. Eğer daha açar açmaz 87 ise fazla. Ama 87’ye de sabit kalıyorsan altına bir soğutucu ile 80 derecelere düşürüelbilir.

Aklıma takıldı şimdi hocam rica etsem sizde şu videoya bakabilirmisiniz ?
Biraz ısınıyor hocam.
Bf 5 de anlık 90’ı gördü.
Yani bu tuf modelinin kasası ince kasa ultrabook gibi eğer çok taşımayacaksanız soğutması daha iyi ve daha kalın bir model alınabilir.
Ama 90 derece olması da çok bir dezavantaj yaratamaz dediğim gibi güzel bir soğutucu ile düşürülebilir.
Bir de test sırasında fanlar full de mi açıktı onlarda önemli.

Biraz ısınıyor hocam.
Bf 5 de anlık 90’ı gördü.
Yani bu tuf modelinin kasası ince kasa ultrabook gibi eğer çok taşımayacaksanız soğutması daha iyi ve daha kalın bir model alınabilir.
Ama 90 derece olması da çok bir dezavantaj yaratamaz dediğim gibi güzel bir soğutucu ile düşürülebilir.
Bir de test sırasında fanlar full de mi açıktı onlarda önemli.
Hocam diğer kalın kasalı olanlara bakmak istiyorum ama bunun da fiyatı cezbediyor 12k çok iyi fiyat degil mi sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,133
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri