Neler Yeni

Bu bilgisayar alınır mı?

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
azıcık bütçeyi aşarım diyorsanız işlemciyi 5600 yapıp ekran kartını da 6700 xt yaparsaniz daha iyi olur sizin için linki bırakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam depolama yok sistemde o yüzden dedim
512GB seçilebilir ama bütçe varsa 1TB daha iyi olur. Ama en öncelik bence 5600 olmalı.

azıcık bütçeyi aşarım diyorsanız işlemciyi 5600 yapıp ekran kartını da 6700 xt yaparsaniz daha iyi olur sizin için linki bırakıyorum

hocam depolama yok sistemde o yüzden dedim

son attığım sistemde hem islemci yükselmis hem de ekran kartı yükselmiş 2 k fiyata çok daha uygun olur bence
Bütçe varsa o sistem çok iyi olur zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
umut
Bana normal geldi parçaları toplayınca yine bu fiyata yakın bir şey ediyor aydınlatır mısınız beni

Güvenilir mi burası
knk bende ilk bilgisayarım topladım gaming garj sitesin den başlarda çok çekindim siteyi çok bilmiyordum ama saglam geldi 5 6 gün sonra arayıp şikayet var mı diye soruyorlar

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Hayır, alınmaz.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
512GB seçilebilir ama bütçe varsa 1TB daha iyi olur. Ama en öncelik bence 5600 olmalı.

Bütçe varsa o sistem çok iyi olur zaten.
ryzen 5 5600 her türlü daha iyi olur o konuda zaten sıkıntı yok 15 gündür kullanıyorum işlemciyi canavar gibi bir tek sorunu stok fan yetmiyor ufak bi kule tipi soğutucu daha is görür 500 600 tl ye ama onun da acelesi yok ilerde yapılabilir yan üstteki pc yi alırsa çok daha iyi olur ilerde hem soğutucu alır hem depolama yükseltir daha ne olsun

Arkadaşlar ben bu biglisayarı buldum bu fiyata bütcem 15bin TL bide monitor alıcam bence fiyatına göre gayet güzel bir sistem
https://www.gencergaming.com/mbt-2-...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari bu sistemi alabilirsen bugün senin için çok iyi olur indirimde şuan kaçırma derim böyle sistemler bu fiyata zor bulunuyor

Top Bottom