Bu bilgisayar bana yeter mi ?

Trabzonli

80+
Reaksiyon skoru
94
Günlük işten gelince 2 3 saat oynayacağım hafta sonu 9 10 saat amacım öyle kafa dağıtmak. Sadece oyunları üst grafiklerdd oynamak istiyorum. Gelecekte işlemci yukseltirim o yüzden anakart yüksek olsun vs gibi düşüncem yok gerekirse satar sıfırdan tekrar alırım sadece bu sistem güzel mi 1 tb sdd ve 16x2 ram yaptıktan sonra ?
Yada biraz daha. Bütçeyi arttırıp bu mu?

2. Sistem ekran kartı sayesinde daha iyi. Tavsiyem bunları değil de 7500f 4070ti super sistem almanız. İkinci sistemde işlemci yükseltme şansınız yok gibi bir şey. Am5 alırsanız önü açık

Günlük işten gelince 2 3 saat oynayacağım hafta sonu 9 10 saat amacım öyle kafa dağıtmak. Sadece oyunları üst grafiklerdd oynamak istiyorum. Gelecekte işlemci yukseltirim o yüzden anakart yüksek olsun vs gibi düşüncem yok gerekirse satar sıfırdan tekrar alırım sadece bu sistem güzel mi 1 tb sdd ve 16x2 ram yaptıktan sonra ?
İkinci sistem am5 .şey mi diyorsunuz hocam ikinci sistemin işletim sistemi amd olsun her türlü güzel mi

İkinci sistemin bütçesine çıkacaksan şunu 32GB RAM ve 1TB SSD yükseltmesi ile al geç müthiş sistem.

Ama ilki de her oyunu şuan için rahat oynatır. Tabi 4070Ti Süper daha uzun ömürlü olacaktır.

Msi super kartların çıkışında bazı modellerde batırdı. Yazılımsal işleri düzeltmişlerdir belki ama ventus 2x soğutma açısından da zayıf ve önceden de bazı sorunlu tasarımlara sahip bir model

Geri