Stok olmasa satışta olmazdı emin misiniz.stok yok. Aradım bugün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok yok önermeyin.
Evet, hatta böyle sordum. Düzenlicez dediler. Zaten sepete eklerseniz fiyat değişiyor anlarsınız.Stok olmasa satışta olmazdı emin misiniz.
Her yerde deli gibi bunu öneriyordum uyarın için teşekkür ederim zaten fiyatının ucuz olmasından belli idi.Evet, hatta böyle sordum. Düzenlicez dediler. Zaten sepete eklerseniz fiyat değişiyor anlarsınız.
Evet ben de alacaktım ama bugün 3 kez aradım ve stok bitti dediler. Sitelerinde yoğunluktan sıkıntı oluşmuş, stok durumunu güncelleyemiyoruz ama sepette anlaşılıyor dediler.Her yerde deli gibi bunu öneriyordum uyarın için teşekkür ederim zaten fiyatının ucuz olmasından belli idi.
Aa öğlen sepette 8499 tl gözüküyordu şuan 6999tl. yeniden arayıp sorayım, sende de 6999 tl ise...Evet ben de alacaktım ama bugün 3 kez aradım ve stok bitti dediler. Sitelerinde yoğunluktan sıkıntı oluşmuş, stok durumunu güncelleyemiyoruz ama sepette anlaşılıyor dediler.
O zaman konu sahibine bu sistemi öneririm.Evet ben de alacaktım ama bugün 3 kez aradım ve stok bitti dediler. Sitelerinde yoğunluktan sıkıntı oluşmuş, stok durumunu güncelleyemiyoruz ama sepette anlaşılıyor dediler.
sepetinde kaç tl gözüküyor?O zaman konu sahibine bu sistemi öneririm.
Sinerji Lumiere Intel Core i5 11400F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD GTX1660 Super [Gaming PC]
Sinerji Lumiere Intel Core i5 11400F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD GTX1660 Super [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
+24TL kargo ücreti fazla gösteriyor o kadar.sepetinde kaç TL gözüküyor?
Stok gelmiş olabilir çünkü öğlen 8499 tl idi. Yeniden arayayım.+24TL kargo ücreti fazla gösteriyor o kadar.
Haber bekliyorum.S
Stok gelmiş olabilir çünkü öğlen 8499 TL idi. Yeniden arayayım.
Mesai saati dışındalarmış.. öğrenemiyorum.Haber bekliyorum.
konu sahibi sipariş verebilir. Sipariş iptal edilirse stok yoktur ve para iadesi yapılır. İptal edilmezse hayırlı olsun.Mesai saati dışındalarmış.. öğrenemiyorum.