ALPHA TR 80+ Bronze Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 624 Dahası Reaksiyon skoru 249 İsim Seyt Akdoğan 10 Mart 2021 #1 arkadaşlar dün sorun yoktu bu gün basıyorum alt sekmede gözüküyor ama ekrana açılmıyor daha oncede chromede olmustu bu sorunu nasıl giderebilirim
arkadaşlar dün sorun yoktu bu gün basıyorum alt sekmede gözüküyor ama ekrana açılmıyor daha oncede chromede olmustu bu sorunu nasıl giderebilirim
firat sobutay 80+ Platinum Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 15,457 En İyi Cevap 49 10 Mart 2021 #2 CMD'yi açıp, SFC/SCANNOW yazıp enter'a bas.
ALPHA TR 80+ Bronze Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 624 Dahası Reaksiyon skoru 249 İsim Seyt Akdoğan 10 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 TECHNO yazmış: CMD'yi açıp, SFC/SCANNOW yazıp enter'a bas. Devamı için tıklayın... sorun hala devam ediyor Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Mart 2021 TECHNO yazmış: CMD'yi açıp, SFC/SCANNOW yazıp enter'a bas. Devamı için tıklayın... sorunu çözdüm ekrana sag tık yapıp görüntü ayarlarından birden çok ekran kısmını yanlızca bir ekran yapınca düzeldi Son düzenleme: 10 Mart 2021
TECHNO yazmış: CMD'yi açıp, SFC/SCANNOW yazıp enter'a bas. Devamı için tıklayın... sorun hala devam ediyor Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Mart 2021 TECHNO yazmış: CMD'yi açıp, SFC/SCANNOW yazıp enter'a bas. Devamı için tıklayın... sorunu çözdüm ekrana sag tık yapıp görüntü ayarlarından birden çok ekran kısmını yanlızca bir ekran yapınca düzeldi