kasa kötü müAnakart şahane. Kasa değişebilir. Soğutucunun görünüşü çok önemli değilse T6 Ultra alınabilir.
tamam t6 ultra alırım o zamanAnakart şahane. Kasa değişebilir. Soğutucunun görünüşü çok önemli değilse T6 Ultra alınabilir.
Yani, pek iyi değil. Ben sevmiyorum. Önü mesh sanırsam, eğer mesh değilse almayın.kasa kötü mü
önü mesh diye seçtimYani, pek iyi değil. Ben sevmiyorum. Önü mesh sanırsam, eğer mesh değilse almayın.
Yazmamışlar mesh diye, ben YouTube'dan baktım ama videoda da çok belli değil açıkçası. Alınabilir yine de ama fanlarda ses sorunu olur büyük bir ihtimalle, çünkü hepsi MOLEX ile bağlanıyor.önü mesh diye seçtim
tamam başka kasa önerebilir misiniz 500 tlyi geçmesinYazmamışlar mesh diye, ben YouTube'dan baktım ama videoda da çok belli değil açıkçası. Alınabilir yine de ama fanlarda ses sorunu olur büyük bir ihtimalle, çünkü hepsi MOLEX ile bağlanıyor.
bende bunu merak ediyorum o paraya daha iyi bir alableceğim bilgisayar var mıSistem güzel fakat o parayı hakeder mi tartışılır.
Valla MasterBox MB501L önermek ile önermemek arasındayım. Çünkü önü full mesh ama önde fanları yok, egsoz fanı var sadece. Anakarttan düşürüp kasa yükseltilebilir ama B450 chipsetli anakart da önermek istemiyorum açıkçası. Karar veremedim.tamam başka kasa önerebilir misiniz 500 tlyi geçmesin
yn fiyatta düşer hemAnakart şahane. Kasa değişebilir. Soğutucunun görünüşü çok önemli değilse T6 Ultra alınabilir.
fan alırım 40 tl ye falanValla MasterBox MB501L önermek ile önermemek arasındayım. Çünkü önü full mesh ama önde fanları yok, egsoz fanı var sadece. Anakarttan düşürüp kasa yükseltilebilir ama B450 chipsetli anakart da önermek istemiyorum açıkçası. Karar veremedim.
3 tane mi?fan a
fan alırım 40 TL ye falan