Neler Yeni

Bu Bilgisayarı ~3000 TL Ye Nasıl Diriltebilirim ?

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
SSD HDD den çok çok daha hızlı olur. PSU değiştirmeye gerek yok çok güç çekecek şeyler takmayacaksın. Eğer ki oyun düşünmüyorsan sadece SSD al yeter
ekran kartı da takacağım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD HDD den çok çok daha hızlı olur. PSU değiştirmeye gerek yok çok güç çekecek şeyler takmayacaksın. Eğer ki oyun düşünmüyorsan sadece SSD al yeter
giriş sekmenti bi ekran kartı takmayı planlıyorum hocam . Çünkü şuanki haliyle win tuşu bile geç açılıyor.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Söylediğim kartlar ek güç girişi gerektirmeyen düşük güç tüketimli kartlar. PSU değişmeye gerek yok. Bu arada 3k bütçe olduğu için bu sisteme yatırım yapmak pek mantıklı değil. Sadece elinizde bulunduğu için yapabilecekleriniz söyledim.

Geç açılmasının sebebi HDD. SSD takarsanız sistemin her şeyi hızlanır.

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Söylediğim kartlar ek güç girişi gerektirmeyen düşük güç tüketimli kartlar. PSU değişmeye gerek yok. Bu arada 3k bütçe olduğu için bu sisteme yatırım yapmak pek mantıklı değil. Sadece elinizde bulunduğu için yapabilecekleriniz söyledim.

en mantıklısı nedir hocam ?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Ben olsam sadece SSD alırım. Sistemin hızını çok önemli ölçüde arttırır. Zaten biraz bütçe çıkınca 2. El güzel şeyler çıkıyor. 3k ya bile toplanır bir şeyler ama araştırma gerekli

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk

ssd takıp gtx 750 ti gibi bi ekran kartı takmak mı yoksa bunu satıp yeni ( sahibinden vb. yerlerdeki gibi yeni toplanmış geliştirmeye açık sistem alıp ) ona geliştirme yapmak mı ?

o kasayı satıp daha iyi bir kasa almak
bu kasa kaç lira eder hocam ?

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
ssd takıp gtx 750 ti gibi bi ekran kartı takmak mı yoksa bunu satıp yeni ( sahibinden vb. yerlerdeki gibi yeni toplanmış geliştirmeye açık sistem alıp ) ona geliştirme yapmak mı ?

bu kasa kaç lira eder hocam ?
hocam eski kasalardan pek anlamam ne desem yalan olur ama şahsi fikrim 500 600 den yukarı olmaz

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Ben olsam sadece SSD alırım. Sistemin hızını çok önemli ölçüde arttırır. Zaten biraz bütçe çıkınca 2. El güzel şeyler çıkıyor. 3k ya bile toplanır bir şeyler ama araştırma gerekli
haklısınız ancak fps bile çok düşük. Bi fps artışı istiyorum .

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Satıp direk am4 sistem toplamak. 1k işlemci 1k anakart 400 ram desek 2400 burası. 300 SSD 500 PSU 1.2k ekran kartı olsa toplam 4k ya bayağı güzel bir sistem çıkar. Kasa olarak dandik bir şey kullansan olur. Saydığım parçaları bir araştır istersen.
R5 1600af/R3 3100 işlemci
A320/B450 anakart
8gb ddr4 ram
500/600w PSU
240gb SSD
Rx470/570 ekran kartı.
Böyle olursa gayet performanslı ve yükseltmeye açık bir sistem çıkartabilirsin.

milenix

80+ Gold
Murat abi daha iyi öneriler verebilir ama yardımcı olmaya çalışayım. Modlanmış x5460 alabilirsiniz (Galiba o soket için en iyi işlemci bu. Tam olarak piyasasını bilmiyorum ikinci ele bakmanızı tavsiye ederim. Linki örnek olması adına koyuyorum.)
Yanına ram alırsınız.

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Son düzenleme:

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Bİraz daha para biriktirin en az bi 3200g alırsınız şu paraya koysanız sistemi ama ikinci el sistemde bulursunuz önerim 6-7k falan biriktirin sistemi satıp sonra tekrara düşünün

Hocam bi buna bak ama rx 570 var şüpheli geliyor bana rx570 ve rx 580 ikinci else mining yapılmışta olabilir

aynı sistemi başka bir ilanda 4 k ya koymuş kesin şüpheli

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,487
İsim
Emre
Discord
necromancerr