Neler Yeni

Bu bilgisayarı kime toplatabilirim?

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Arkadaşlar elimde bir sistem var özellikleri;
Gtx1650 super
r5 2600
b450m s2h
16gb ram (bu hafta gelecek)
wd blue sn570 ssd
gametech velar kasa
sharkoon 650w psu
bu sistemi ben toplarim fakat elimde termal macun ve kasa aparatlari yok hemde biraz korkmuyor degilim istanbul / Sancaktepe civarinda sistem toplayan yer yahut kisi var mi varsa bilgilendirir misiniz?
şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Gtx1650 super
b450m s2h
wd blue sn570 ssd
gametech velar kasa
sharkoon 650w psu
bu sistemi ben toplarim fakat elimde termal macun ve kasa aparatlari yok hemde biraz korkmuyor degilim istanbul / Sancaktepe civarinda sistem toplayan yer yahut kisi var mi varsa bilgilendirir misiniz?
şimdiden teşekkürler.
Her bilgisayarcıya parça teslim edilmez dikkatli olmak gerekiyor. Armut uygulaması üzerinden yorumları iyi olan tecrübeli biri ile toplaman hem öğrenmeni sağlar hemde kendi evinde halledersin. Tabii ki karar sizindir.

Farway

80+ Silver
Özel bir aparata ihtiyacın yok çok korkulacak birşeyde yok sadece işlemciyi takarken pinlerini yamultma işlemcinin stok fanına macun sürülü gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sakın bilgisayarcıya götürüp 1 günlüğüne de olsa bırakayım deme bulamazsın pc yi

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Kendin toplayabilirsin.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özel bir aparata ihtiyacın yok çok korkulacak birşeyde yok sadece işlemciyi takarken pinlerini yamultma işlemcinin stok fanına macun sürülü gelir.

Bu arada sakın bilgisayarcıya götürüp 1 günlüğüne de olsa bırakayım deme bulamazsın pc yi
stok fandaki macun suan maalesef surulu degil☹

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
Gtx1650 super
b450m s2h
wd blue sn570 ssd
gametech velar kasa
sharkoon 650w psu
şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlarında veya kuzenlerinde yok mu bilen

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Farway

80+ Silver

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
evet toplarim fakat dedigim gibi kasanin kablolari falan eksik macun yok onlarla ugrasmaktansa 100 150 TL verip toplatmayi yeglerim

kuzenim yok arkadaslarimda toplanmiş aldi pek ilgilenmezler bu tur seylerle
İyide 100 150 TL toplamak için para verilmez ki en az 300 500 çıkar cebinizden.

Alırsın bir macun dert etme tak gitsin ben ilk pc mi video izleyerek toplamıştım
Ben video izlemeden topladım.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı

bilgisayarciya gitsem birakmam o kadar ugrastim almak icin derim mehmet amca beraber toplayalim hayir derse eyvallah der cikar giderim parcalarla

Alırsın bir macun dert etme tak gitsin ben ilk pc mi video izleyerek toplamıştım
tamam hadi ben topladim diyelim herhangi bir kabloyu bulamazsam normal mahalle bilgisayarcilarinda bulabilir miyim cunku internetten gelmesini bekleyemem

İyide 100 150 TL toplamak için para verilmez ki en az 300 500 çıkar cebinizden.

Ben video izlemeden topladım.
hocam haklisiniz ama bu kadar para verip aldiktan sonra bir hata yuzunden sistemin çop olmasini istemem toplarken dikkat etmem gereken onemli detaylari soyler misiniz

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
bilgisayarciya gitsem birakmam o kadar ugrastim almak icin derim mehmet amca beraber toplayalim hayir derse eyvallah der cikar giderim parcalarla

tamam hadi ben topladim diyelim herhangi bir kabloyu bulamazsam normal mahalle bilgisayarcilarinda bulabilir miyim cunku internetten gelmesini bekleyemem

hocam haklisiniz ama bu kadar para verip aldiktan sonra bir hata yuzunden sistemin çop olmasini istemem toplarken dikkat etmem gereken onemli detaylari soyler misiniz
Yani işlemciyi takarken düzgün taktığına emin ol. Rami takarken nazik bir şekilde sıkıca tak. Soğutucuyu güzelce tak. SSD HDD ne varsa tak. Kasaya anakartı yak bu kadar.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Yani işlemciyi takarken düzgün taktığına emin ol. Rami takarken nazik bir şekilde sıkıca tak. Soğutucuyu güzelce tak. SSD HDD ne varsa tak. Kasaya anakartı yak bu kadar.
mesela islemci fanini oturtmak icin bir plaka olur o benim anakartta yok yani anakartla beraber gelen yok onun yerine demir bir plaka var simdi o uymazsa internetten falan bulabilir miyim

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,759
Üyeler
164,726
Son üye
Raydhor
Top Bottom