ikibinaltmışlı olan daha iyiBu iki bilgisayardan hangisi daha iyidir ve alınır ama aradaki fiyat farkınada bakınız. Bilgisayarda yapacaklarım: Oyun ve ara sıra tasarım.
1
INTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2
AMD 3600- SAPPHIRE RX5600XT PULSE-GIGABYTE B450M S2H-WD 500GB-CORSAIR 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 3600- SAPPHIRE RX5600XT PULSE-GIGABYTE B450M S2H-WD 500GB-CORSAIR 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
5600xt daha güçlü ama drver sorunları seni delirtir. Ben r7 340 kullanıyorum oyun oynarken PC kendine reset atıyor ekran gidip gelmelerine zaten alıştım.bende onu düşünüyorum ama bazı kişiler 5600xt al dedi ben araştırdım amd ekran kartlarında sorun oluyormuş heralde
Vatanda elden alıyorsun ve daha güvenilirvatandan sistem alınmaz çok pahalı
Bu arada stok var sadece internette yok yazıyor. Vatan şart değil ama babam pek internetten almıyorİlki ama stok yok
Vatandan alman şart değilse daha iyisini toplarsın
ikincinin psu'su kötüBu iki bilgisayardan hangisi daha iyidir ve alınır ama aradaki fiyat farkınada bakınız. Bilgisayarda yapacaklarım: Oyun ve ara sıra tasarım.
1
INTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2
AMD 3600- SAPPHIRE RX5600XT PULSE-GIGABYTE B450M S2H-WD 500GB-CORSAIR 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 3600- SAPPHIRE RX5600XT PULSE-GIGABYTE B450M S2H-WD 500GB-CORSAIR 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
evet milleti kendine çekip kazık atıyor güvenilir olduğuna bakmaVatanda elden alıyorsun ve daha güvenilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada stok var sadece internette yok yazıyor. Vatan şart değil ama babam pek internetten almıyor
Şart değil ama babam internetten pek almıyor o yüzden bunlardan birini veya vatandan en fazla 7500 TL lik iyi bir sistem önerirseniz sevinirmVatandan almak şart değilse daha iyi toplanabilir bence. Eğer şart değilse daha çok araştırmanı öneririm.
Vatan şart değilse İtopya veya sinerjiye filan da gidebilirsin yaşadığın şehre göre eğer elden almak istiyorsan. Ama itopya da bu aralar kazıklamaya başladıVatanda elden alıyorsun ve daha güvenilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada stok var sadece internette yok yazıyor. Vatan şart değil ama babam pek internetten almıyor
nerde yaşıyorsunŞart değil ama babam internetten pek almıyor o yüzden bunlardan birini veya vatandan en fazla 7500 TL lik iyi bir sistem önerirseniz sevinirm
İstanbul'da oturmuyorumVatan şart değilse İtopya veya sinerjiye filan da gidebilirsin yaşadığın şehre göre eğer elden almak istiyorsan. Ama itopya da bu aralar kazıklamaya başladı
Ankaranerde yaşıyorsun
biliyorum zaten diyorumki neden hiçbiyere güvenmiyorsun paranın çöp olmasınımı istiyorsunBen vatandan alıyorum internetten almıyorum tamam mı