Neler Yeni

Bu bir dolandırıcılık mı?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Al mi tane mercek kendin düzelt olmadı bir telefoncu ya da kuyumcuya götür eli yatkın onların mercek ya da mikroskop altında düzeltmesi 10sn almaz. Mercek ile artık bende düzeltebiliyorum bir tık ince iş ama eli yatkın herkes yapabilir.

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Forumda eleştiri kaldıramıyorsun diyorsunuz fakat benim bilder dememe sinirleniyorsunuz

Ya boş boğazlık yapma bilader elimde o karta yetecek kadar psu yoktu tamam en bilgili sensin
buna konuşma üslubu deniyor " boş boğazlık yapma " " tamam en bilgili sensin " ben bunu söylemek istedim sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilader yakınımda bir tek o vardı mecburdum onun sayesindede iade ettim ne gıcık insansın be adam

Öylemiymiş ya tamam en iyisini sizler biliyorsunuz 150w psu ile 500w lık ekran kartı çalıştırmakta senden çıkmış ayrıca onun dönüştürücüsüde yoktu kendini bilmişlik yapma bu foruma yazma hakkın yok
birde şu 500w lık ekran kartından bahseder misin çok merak ettim öyle kallavi bi kart ne imiş

Starlex

80+ Silver
buna konuşma üslubu deniyor " boş boğazlık yapma " " tamam en bilgili sensin " ben bunu söylemek istedim sana

birde şu 500w lık ekran kartından bahseder misin çok merak ettim öyle kallavi bi kart ne imiş
Arkadaş kartın tpd sinden bahseden yok toplam sisteme yetecek watt değerinden bahsediyorum

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Arkadaş kartın tpd sinden bahseden yok toplam sisteme yetecek watt değerinden bahsediyorum
öyle desen 2 3 kişi sormazdık zaten :D 500w lık ekran kartı demişsin ya ona takıldı herkes he bu arada sistem hiç açılmıyor mu ne öyle bir şey yazmışsın ya bende kendi sistemimde meraktan denemiştim 500w lık sisteme 200 w takmıştım start almıştı

Starlex

80+ Silver
öyle desen 2 3 kişi sormazdık zaten :D 500w lık ekran kartı demişsin ya ona takıldı herkes he bu arada sistem hiç açılmıyor mu ne öyle bir şey yazmışsın ya bende kendi sistemimde meraktan denemiştim 500w lık sisteme 200 w takmıştım start almıştı
Biraz haklısınız sanırım daha belli etmem herkesin anlayacağı nitelikte yazmam lazımdı ayrıca besleme kablolarıda yoktu yazdım okumamışsınız sanırım

SerhatCC

80+ Bronze
3 sene önce b450 anakartım benim elektriksel hatamdan dolayı yanmıştı. Gigabyte'a gönderdiğimde tamir edilemeyeceği için direkt değişim verip 0 anakart yollamışlardı.(Garantinin de yarısındaydı) şimdiye kadar çok şey değişmiş sanırım

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Halil Kutlar
3 sene önce b450 anakartım benim elektriksel hatamdan dolayı yanmıştı. Gigabyte'a gönderdiğimde tamir edilemeyeceği için direkt değişim verip 0 anakart yollamışlardı.(Garantinin de yarısındaydı) şimdiye kadar çok şey değişmiş sanırım
Sadece eğik pin için bu fiyatı istediler başka arıza çıkarsa onada ekstra para isteriz diyolar 2300 lük anakarta ortalama 4k felan vermiş olucam

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Yusuf
Resimdeki eğikliği düzeltmek için gigabyte 1500tl istedi anakartın sıfırı 2300tl şuan
teknik servisler genelde böyle yapıyor. ufak bir kullanıcı hatasını neredeyse ürünün fiyatına çıkarıyor. yapacakları işlem soket lehimli olduğu için pahalı makinalarda söküp yerine yeni sıfır soketi takmak oluyor. eğer düzeltebiliyorsan pini sen düzelt yok düzelmiyorsa ve fiyat yüksekse sıfır alınıp ikinci elde arızalı adı altında satılabilir.

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Halil Kutlar
teknik servisler genelde böyle yapıyor. ufak bir kullanıcı hatasını neredeyse ürünün fiyatına çıkarıyor. yapacakları işlem soket lehimli olduğu için pahalı makinalarda söküp yerine yeni sıfır soketi takmak oluyor. eğer düzeltebiliyorsan pini sen düzelt yok düzelmiyorsa ve fiyat yüksekse sıfır alınıp ikinci elde arızalı adı altında satılabilir.
Knk tek arıza o değil ki konunun başlarında kalmış anlatmıştım benim PSU yandı beraberinde anakartı götürdü arıza tespiti yaptırdık anakart PSU arızalı dedi tamirci pinler ne ara eğildi hiç bilmiyorum belki ben eğdim belki tamirci asıl sorun PSU nun verdigi zarar onunla ilgili bişey söylemedi gigabyte

Top Bottom