Neler Yeni

Bu bir dolandırıcılık mı?

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

Hasan344

80+ Gold

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Bilader pardonda sanane
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilader senin amacın ne
konunun ne olduğu çok umrumda değilde konuşma şeklin aşırı kötü "bilader" birde bi forumda bir bilgi paylaşıyorsan insanların seni eleştirmesini sana yorum yapmasını kaldırmalısın he dersen ki istemem öyle forum da konuşmadan da işini görebilirsin okurken sinir oldum şu konuşma biçimine

Cihangir

80+ Gold
benim anakart bi kaç pin yamulmuştu iğneyle düzelttim

Starlex

80+ Silver

WhoCares

80+ Gold
bazılarının yüksek fiyat vermesinin sebebi yaparken elimizde kalabilir ücretidir o :kekw:

donanimci98

80+ Bronze
Start alırda yüke sokup test edemedikten sonra ne işe yarar?
açılmaz demiş. ben de açılır dedim.

bazılarının yüksek fiyat vermesinin sebebi yaparken elimizde kalabilir ücretidir o :kekw:
Hah işte arkadaş anlayamamış

Rx580 kardeşim
185 watt tdp si var.

Hasan344

80+ Gold
konunun ne olduğu çok umrumda değilde konuşma şeklin aşırı kötü "bilader" birde bi forumda bir bilgi paylaşıyorsan insanların seni eleştirmesini sana yorum yapmasını kaldırmalısın he dersen ki istemem öyle forum da konuşmadan da işini görebilirsin okurken sinir oldum şu konuşma biçimine
Olayı sen baslatmissin ve senin kurdugun mantıkta saçmalıktan ibaret. Sadece eleştirmek ile olmuyor elestirmeden önce ben neyi eleştiriyorum diye bilmen gerek.

185 watt tdp si var.
Dostum 250-300w lik psu'da 8 pin besleme kablosumu var? Dönüştürücü diyeceksin ama dönüştürücü içinde ekstradan 6 pin lazım oluyor.

Starlex

80+ Silver

185 watt tdp si var.
Kardeşim senin anlama kıtlıgın mı var bir tek ekran kartı harcamıyor bütün sistem için 150w psu diyoruz

185 watt tdp si var.
Zaten elimde dönüştürücü yoktu 6pin besleme lazımdı onu nereden bulacaktım bay çok bilmiş

donanimci98

80+ Bronze
Kardeşim senin anlama kıtlıgın mı var bir tek ekran kartı harcamıyor bütün sistem için 150w psu diyoruz

Zaten elimde dönüştürücü yoktu 6pin besleme lazımdı onu nereden bulacaktım bay çok bilmiş
150 w psu yu çok mu aradın

Starlex

80+ Silver

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Olayı sen baslatmissin ve senin kurdugun mantıkta saçmalıktan ibaret. Sadece eleştirmek ile olmuyor elestirmeden önce ben neyi eleştiriyorum diye bilmen gerek.

Dostum 250-300w lik psu'da 8 pin besleme kablosumu var? Dönüştürücü diyeceksin ama dönüştürücü içinde ekstradan 6 pin lazım oluyor.
fark ettiysen ben psu ile ilgili bir şey demedim konuştuğu şeklin kötü olduğunu söyledim birde olay falan başlatmadım konudaki ilk yazım ne olayı başlatmışım acaba sadece dilini eleştirdim

Starlex

80+ Silver
fark ettiysen ben psu ile ilgili bir şey demedim konuştuğu şeklin kötü olduğunu söyledim birde olay falan başlatmadım konudaki ilk yazım ne olayı başlatmışım acaba sadece dilini eleştirdim
Forumda eleştiri kaldıramıyorsun diyorsunuz fakat benim bilder dememe sinirleniyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,382
Üyeler
165,672
Son üye
Rrywen
Top Bottom