MacWix
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 655
Büyük ihtimal ile sıfırı gönderirler zaten, parayı yatırınca.Resimdeki eğikliği düzeltmek için gigabyte 1500tl istedi anakartın sıfırı 2300tl şuan
Büyük ihtimal ile sıfırı gönderirler zaten, parayı yatırınca.Resimdeki eğikliği düzeltmek için gigabyte 1500tl istedi anakartın sıfırı 2300tl şuan
Start alırda yüke sokup test edemedikten sonra ne işe yarar?Sistem start alır. Sen bilmiyorsun. Sadece yük çekemeyince kapanır. Oyun vs açmazsan bir şey olmaz.
konunun ne olduğu çok umrumda değilde konuşma şeklin aşırı kötü "bilader" birde bi forumda bir bilgi paylaşıyorsan insanların seni eleştirmesini sana yorum yapmasını kaldırmalısın he dersen ki istemem öyle forum da konuşmadan da işini görebilirsin okurken sinir oldum şu konuşma biçimineBilader pardonda sanane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilader senin amacın ne
Rx580 kardeşim500w lık kart ne aldın çok merak ettim?
açılmaz demiş. ben de açılır dedim.Start alırda yüke sokup test edemedikten sonra ne işe yarar?
Hah işte arkadaş anlayamamışbazılarının yüksek fiyat vermesinin sebebi yaparken elimizde kalabilir ücretidir o![]()
185 watt tdp si var.Rx580 kardeşim
Olayı sen baslatmissin ve senin kurdugun mantıkta saçmalıktan ibaret. Sadece eleştirmek ile olmuyor elestirmeden önce ben neyi eleştiriyorum diye bilmen gerek.konunun ne olduğu çok umrumda değilde konuşma şeklin aşırı kötü "bilader" birde bi forumda bir bilgi paylaşıyorsan insanların seni eleştirmesini sana yorum yapmasını kaldırmalısın he dersen ki istemem öyle forum da konuşmadan da işini görebilirsin okurken sinir oldum şu konuşma biçimine
Dostum 250-300w lik psu'da 8 pin besleme kablosumu var? Dönüştürücü diyeceksin ama dönüştürücü içinde ekstradan 6 pin lazım oluyor.açılmaz demiş. ben de açılır dedim.
Hah işte arkadaş anlayamamış
185 watt tdp si var.
Kardeşim senin anlama kıtlıgın mı var bir tek ekran kartı harcamıyor bütün sistem için 150w psu diyoruzaçılmaz demiş. ben de açılır dedim.
185 watt tdp si var.
Zaten elimde dönüştürücü yoktu 6pin besleme lazımdı onu nereden bulacaktım bay çok bilmişaçılmaz demiş. ben de açılır dedim.
185 watt tdp si var.
150 w psu yu çok mu aradınKardeşim senin anlama kıtlıgın mı var bir tek ekran kartı harcamıyor bütün sistem için 150w psu diyoruz
Zaten elimde dönüştürücü yoktu 6pin besleme lazımdı onu nereden bulacaktım bay çok bilmiş
Evet kardeşim illaki o olsun dedim senide bildirdim haberin olsun150 w psu yu çok mu aradın
fark ettiysen ben psu ile ilgili bir şey demedim konuştuğu şeklin kötü olduğunu söyledim birde olay falan başlatmadım konudaki ilk yazım ne olayı başlatmışım acaba sadece dilini eleştirdimOlayı sen baslatmissin ve senin kurdugun mantıkta saçmalıktan ibaret. Sadece eleştirmek ile olmuyor elestirmeden önce ben neyi eleştiriyorum diye bilmen gerek.
Dostum 250-300w lik psu'da 8 pin besleme kablosumu var? Dönüştürücü diyeceksin ama dönüştürücü içinde ekstradan 6 pin lazım oluyor.
Forumda eleştiri kaldıramıyorsun diyorsunuz fakat benim bilder dememe sinirleniyorsunuzfark ettiysen ben psu ile ilgili bir şey demedim konuştuğu şeklin kötü olduğunu söyledim birde olay falan başlatmadım konudaki ilk yazım ne olayı başlatmışım acaba sadece dilini eleştirdim