Evt rahatça oynatır csgo da da oynatır başka oyunlarda oynatmaz ortalama 70 90 fps arası alır öbür oyunlardaEkran kartı: RX 570 8 GB.
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Anakart: B450M-K
RAM: Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz.
bu sistem 144 hz lik birimi valorantta rahatça oynatır mı
Daha demin sistemimle 144 fps'e sabitlemeye çalıştım fakat sabitlenmediğini fark ettim arada fps 144 altına düşüyor hatta bazen 100 ü buluyor normal mi acabaEvt rahatça oynatır csgo da da oynatır başka oyunlarda oynatmaz ortalama 70 90 fps arası alır öbür oyunlarda
afterburnerı aç değerleri izle bence işlemciden dolayı ama sen bak yine bazen sorun olabiliyor grafikleri en düşüğe çek hatta dibe çek çözünürlük düşerse işlemciye yük biner çözünürlük artarsa ekran kartına ekran kartına vermeye çalışDaha demin sistemimle 144 fps'e sabitlemeye çalıştım fakat sabitlenmediğini fark ettim arada fps 144 altına düşüyor hatta bazen 100 ü buluyor normal mi acaba
teşekkürler deneyeceğimafterburnerı aç değerleri izle bence işlemciden dolayı ama sen bak yine bazen sorun olabiliyor grafikleri en düşüğe çek hatta dibe çek çözünürlük düşerse işlemciye yük biner çözünürlük artarsa ekran kartına ekran kartına vermeye çalış