Eğer bisikletin seni uzun yıllar goturmesini istiyorsan yeni al veya 4-5 ay binilmis bisikletlere bak derim yoksa diğerlerinin davası boş bu tarz eski bisikletlerde yılların yorgunluğu olduğu için sorun çıkarır diye düşünüyorum
Eğer bisikletin seni uzun yıllar goturmesini istiyorsan yeni al veya 4-5 ay binilmis bisikletlere bak derim yoksa diğerlerinin davası boş bu tarz eski bisikletlerde yılların yorgunluğu olduğu için sorun çıkarır diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz bilirsiniz eğer bisiklet alacaksınız alacağınız bisiklet de diskli ise mekanik diskli olmasın çünkü mekanik diskler çok kötüdür fren yok gibi bir şey mekanik diskler mekanik diskli almayın eğer illa diskli olsun diyorsanız hidrolik diskli alın ve hidrolik diskli alırken de frenleri kontrol edin tutarken ses geliyor mu birde tuttuğunuzda bisikletin durması lazım çünkü hidrolik diskler çok güçlüdür eğer tuttuğumuzda hemen durmuyorsa satıcıdan indirim isteyin çünkü o disklerin balatasi bitmiştir ve bir lastiğin balatasi ortalama 50 TL falan umarım biraz da olsa yardımcı olmuşumdur iyi forumlar