kendini daha çok yormuş olursun.Ama rahat ettiriyor eğer bisiklette amortisör yoksa.
kendini daha çok yormuş olursun.Ama rahat ettiriyor eğer bisiklette amortisör yoksa.
Ben kullanıyorum öyle bisiklet 1. çok ses çıkartıyor [ ( cırlıyo ) başka nasıl söylenir bilmiyorum ] 2. Nedense bana daha yavaş geliyo 3. Bisiklet ağır oluyor.Neden hocam?
Yani o ne demek
Biraz daha zorla. Birşeyler bahene et 900 yap. Fiyat iyiletgo'da bulduğum bu harika teklife göz at! https://letgo.onelink.me/O2PG/d323ae96 kardeşime alacağım 1000tl ye anlaştık nasıl alınır mı? sizce?
O fiyata alınmaz,fiyat iyi değil zaten.Biraz daha zorla. Birşeyler bahene et 900 yap. Fiyat iyi
Temiz duruyoO fiyata alınmaz,fiyat iyi değil zaten.
Pahalandi amaO fiyata alınmaz,fiyat iyi değil zaten.
Pahalandi amaO fiyata alınmaz,fiyat iyi değil zaten.
Çok daha iyi bisikletler var aynı fiyata,zaten çift amörtisörlü bisiklet alınmaz.Temiz duruyo
Hızını kesiyor. Uzun yolda rahatlıktan çok zahmet veriyor. Gereksiz ağırlık. Gövde şeklini bozuyor...Neden hocam?
bende var ama piyasası ortalama 1800-2000 arkadaşın bütçesi o kadar yok galibaMosso wildfire öneririm.
2.elde bulunuyor 1.000 TL civarına.bende var ama piyasası ortalama 1800-2000 arkadaşın bütçesi o kadar yok galiba