Olmadı kulaklık alamadım takip ettiğim modellerde hiç olmadı.itopyada 1 tane vardı onuda ben kaçırdımİndirimde ekipman düşürmeyi planlıyodum hiç bişey alamadım siz ne düşünüyorsunuz
bence ahım şahım off muazzam denilen indirimler bilgisayar parçaları üzerinde max 5 parça şeyde yapıldı. mesela hepsiburada'da ryzen 5600 en en düşük fiyata satıldı, trendyol asus tuf b450m plus II modelini 1234TL'ye verdi, n11 1000tl üzerinde 200TL indirim verdi. ben ekran kartlarında aşşırı indirim bekliyordum hazır mining bitimindeki kasım nedeniyle öyle off off dedirtecek indirimleri göremedim.İndirimde ekipman düşürmeyi planlıyodum hiç bişey alamadım siz ne düşünüyorsunuz
neyi kaçırdım mesala dostumEfsane indirimler oldu sen kaçırmışsın dostum
kesinlikle ben ekran kartları fiyatları düşmüşken bol bol fps hazır sistem olur diye düşündüm olmadıbence ahım şahım off muazzam denilen indirimler bilgisayar parçaları üzerinde max 5 parça şeyde yapıldı. mesela hepsiburada'da ryzen 5600 en en düşük fiyata satıldı, trendyol asus tuf b450m plus II modelini 1234TL'ye verdi, n11 1000tl üzerinde 200TL indirim verdi. ben ekran kartlarında aşşırı indirim bekliyordum hazır mining bitimindeki kasım nedeniyle öyle off off dedirtecek indirimleri göremedim.