Bu bonenin sıkması normal mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569

Yukarıdaki silikon boneyi aldım. Benim bildiğim tek şey boneydi. Silikon likra falan bilmezdim. Bilseydim likra alırdım ama artık çok geç.

Şimdi ürünün yorumları ve satıcının her kafa yapısına esnekçe uyar demesine göre aldım. Baya yüksek memnunluk seviyesi vardı çünkü.
Şimdi ürün sıkıyor. Buna normal falan diyen de var, sıkması iyidir diyen de var yorumlarda.
Ben ürünü taktım. Alışmak için hala takılı.

Ama kafamın arkasında atardamarın nabzını hissediyorum şu an.
Bu kadar sıkması normal mi?

bu daha çok profesyonel yüzücüler için gibi duruyor su geçirmez yırtılmaz falan yani sıkması normal, daha günlük elastik bir şey bakabilirsin.

Biraz küçük ve dar gibi gözüküyor. Normal bence.
Yani yorumlarda sıktığı belirtilmişti ama millet 5 yıldız atıp geçmiş.

Bunun zararı var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu daha çok profesyonel yüzücüler için gibi duruyor su geçirmez yırtılmaz falan yani sıkması normal, daha günlük elastik bir şey bakabilirsin.
Hocam aldım zaten, bilmeden. Ben bunu penye gibi bir şey sandım. Hiç bakmadım silikon falan. Kafamın arkasında nabzı hissetmem zararlı mıdır?

Yukarıdaki silikon boneyi aldım. Benim bildiğim tek şey boneydi. Silikon likra falan bilmezdim. Bilseydim likra alırdım ama artık çok geç.

Şimdi ürünün yorumları ve satıcının her kafa yapısına esnekçe uyar demesine göre aldım. Baya yüksek memnunluk seviyesi vardı çünkü.
Şimdi ürün sıkıyor. Buna normal falan diyen de var, sıkması iyidir diyen de var yorumlarda.
Ben ürünü taktım. Alışmak için hala takılı.

Bu kadar sıkması normal mi?
beni hep sıkıyodu saçlarımı çok acıtıyordu

Normalde evet sıkması normal ama ne derece sıkıyor o önemli. Bu bonelerin özelliği o, o yüzden normal sıkıyorsa kullanabilirsin alışkın olmadigin icin garipsemişsindir ama bir kac kullanimda onada alışırsın

Çoğu bone damarı hissettirir, biraz acıtır ama bu normal. Bütün boneler böyledir.

beni hep sıkıyodu saçlarımı çok acıtıyordu
Sizinki de silikon muydu? Zamanla geçti mi ağrı mı? Kafanızın arkasında nabzınızı hissediyor muydunuz?

Çoğu bone damarı hissettirir, biraz acıtır ama bu normal. Bütün boneler böyledir.
Hocam likralar hissettirmiyor bileydim alırdım ama silikon bu. Şimdi ben yüzerken kafam patlamaz değil mi? :D Damar falan.

Sizinki de silikon muydu? Zamanla geçti mi ağrı mı? Kafanızın arkasında nabzınızı hissediyor muydunuz?

Hocam likralar hissettirmiyor bileydim alırdım ama silikon bu. Şimdi ben yüzerken kafam patlamaz değil mi? :D Damar falan.
Bir şey olmaz.

Hocam normal sıkmadan bahsediyorsak sıkıntı yokta gerçekten fazla sıkıyorsa ve kullanım sonrası acı/ağrı yapıyorsa uzun vadede zararlı olabilir. Mümkünse değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Hocam normal sıkmadan bahsediyorsak sıkıntı yokta gerçekten fazla sıkıyorsa ve kullanım sonrası acı/ağrı yapıyorsa uzun vadede zararlı olabilir. Mümkünse değiştirmeyi düşünebilirsiniz.
Daha denemedim. Cuma ya da ertesi gün denize gideceğim.

Geri