Teşekkürederim. Başka tavsiyen var mı? Bu bütçeye bir laptop bulmak zor biliyorum ama fazla takip etmediğim için bilene sormak iyi olurBu laptop'u alabilirsiniz ama CS:GO'da iyi bir performans alabileceğinizi sanmam. Bugün alsanız yarın source 2 çıktığında FPS kaybı yaşarsınız.
Bu da gayet güzeldir.Teşekkürederim. Başka tavsiyen var mı? Bu bütçeye bir laptop bulmak zor biliyorum ama fazla takip etmediğim için bilene sormak iyi olur
dostum rahat oynarsın o bütçeye 200 fps olmaz ama bi 60 70 fps alırısın ben 40 ve oynuyorum yaniTeşekkürederim. Başka tavsiyen var mı? Bu bütçeye bir laptop bulmak zor biliyorum ama fazla takip etmediğim için bilene sormak iyi olur
Yasin kardeşim 2 laptop önerdi sizde bi tavsiyede bulunabilir misiniz.dostum rahat oynarsın o bütçeye 200 fps olmaz ama bi 60 70 fps alırısın ben 40 ve oynuyorum yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.cisini öneririm
Yasin kardeşim 2 laptop önerdi sizde bi tavsiyede bulunabilir misiniz.
Teşekkürederim arkadaşlar sağolunablam kullanıyor gayet güzel bir laptop klavyesi olsun görüntüsü olsun modeli felan gayet güzel laptop öneririmHP 255 G7 9hr32es06 Ryzen 3 2200u 8gb 256ssd 15.6" Freedos Nb Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP 255 G7 9hr32es06 Ryzen 3 2200u 8gb 256ssd 15.6" Freedos Nb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ne demekTeşekkürederim arkadaşlar sağolun