Neler Yeni

Bu ceramical sitesi güvenilir mi?

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Tuğra Yıldız
guvenilir kendi sitesi oldugu icin daha uyguna geliyor araci sitelerde komisyon gibi seyler oldugu icin daha pahalidan satmalari gerekiyor.

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Mert Ketenoğlu

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Salih
6 gün önce kendi sitesinden masa sipariş verdim fakat hala kargoya verilmedi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ataberk Sümer
6 gün önce kendi sitesinden masa sipariş verdim fakat hala kargoya verilmedi?
Hocam adamlar stokta tutmuyodur belki, siparişe göre yapıyorlardır. Sitelerinde 7 iş günü olarak belirtmişler zaten masa siparişleri için. Lütfen bir şeyleri kötülemeden aldığımız şeyi okumayı öğrenelim. Çok merak edip bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanda arayarak bilgi alabilirsin

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Salih
Hocam adamlar stokta tutmuyodur belki, siparişe göre yapıyorlardır. Sitelerinde 7 iş günü olarak belirtmişler zaten masa siparişleri için. Lütfen bir şeyleri kötülemeden aldığımız şeyi okumayı öğrenelim. Çok merak edip bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanda arayarak bilgi alabilirsin
Hocam asıl sorun onda değil aslında. Site hiç güven vermiyor. Siparişimi iptal etmeye çalışıyorum öyle bi ayarlamışlar ki hata veriyor. Müşteri temsilcisini arıyorum açmıyorlar. Whatsapp'tan yazıyorum yine aynı sonuç bakmıyorlar. Site hakkında bazı şikayetlere baktım bazılarının 4-5 aydır kargoya verilmiyormuş en sonunda iptal ediyorlarmış. Şu ana kadar 4-5 iş günü olmuştur zaten. Haftaya kadar bekleyeceğim eğer kargoya vermezlerse THH'ye başvuracağım.

Top Bottom