Neler Yeni

Bu cihazda sorun çıkar mı?

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Talat

Spacee

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10k üstüne sıfır bu cihaz var https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,145267150.html f15 ile arasında ki fark nedir bilmiyorum ama f15 0 65k falan saçma geldi her şeyi aynı neredeyse.
Hocam 10k ustune verebilecek olsam alırdım zaten bütçem o şekilde o yüzden böyle bi seçim yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kadar para verip 2. el bir cıhazmı alacaksın gercekten?
Yani laptop piyasaları bu şekilde benim bildiğim bu fiyatta daha mantıklı bi öneriniz varsa her türlü öneriye açığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf can duman
Hocam 10k ustune verebilecek olsam alırdım zaten bütçem o şekilde o yüzden böyle bi seçim yaptım

Yani laptop piyasaları bu şekilde benim bildiğim bu fiyatta daha mantıklı bi öneriniz varsa her türlü öneriye açığım
Yok a15'in 2. eline bakabilirsiniz parantezinde belirttim örneği sadece sıfırında aralarında ki fiyat farkına değecek bir fark göremedim 2.elde a15 bakabilirsiniz bir de belki daha uygundur.
bu kadar para verip 2. el bir cıhazmı alacaksın gercekten?
Laptop piyasası maalesef böyle şu 50k nın 15i taşınabilir olması 10u nu marka ismine veriyorsun tamamen başka bir şey değil yapacak bir şey de yok.

Ne için kullanılacak tam olarak ?

Spacee

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok a15'in 2. eline bakabilirsiniz parantezinde belirttim örneği sadece sıfırında aralarında ki fiyat farkına değecek bir fark göremedim 2.elde a15 bakabilirsiniz bir de belki daha uygundur.
Ha anladım, teşekkür ederim

Ne için kullanılacak tam olarak ?
Hocam her türlü kullanım var ya, iş için adobe programlarını kullanıyorum, okulda yazılım için kullanaca, ara sıra kendim için de oyun oynuyorum yani

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mehmet Akca
Arkadaşlar sarı sitede şöyle bi cihaz buldum, bu ve lenovo loq arasında kaldım ama bu cihazın satıcısı hem evime yakın hem de çok temiz duruyor, soz ce bir sorun yaşar mıyım herhangi bi korniği sorunu var mı bunun?

Bu fiyata kesinlikle alınmaz. 30 35k arasına bu tarz cihazlar çok sarı sitede. 3-5k daha fazla verip sıfır alınması daha mantıklı olur.

Top Bottom