DeadPix
80+ Bronze
Dahası
dosyaların görünmesi lazım. direkt kopyalayabilirsiniz. okuma yapıyor fakat yazmada sıkıntısı var diskin.bu diskimin içinde önemli dosyalarım var bunları nasıl kurtarabilirim. Bu diskten diğer diske atamıyorum bile. Çok yavaş
Mesaj otomatik birleştirildi:
içindeki dosyaları nasıl kurtarabilirim
Bilgisayarı kapattım 10 saat kapalı durdu sonra yeniden açtım değerler 2 yıl önceki değerlerden daha iyi çıktı. Yani ssd kendine geldi..dosyaların görünmesi lazım. direkt kopyalayabilirsiniz. okuma yapıyor fakat yazmada sıkıntısı var diskin.
o sırada 150gblık dosya aktarmam gerekiyodu ve 500kb ile aktarım yapıyordudosyaların görünmesi lazım. direkt kopyalayabilirsiniz. okuma yapıyor fakat yazmada sıkıntısı var diskin.
dosyaların görünmesi lazım. direkt kopyalayabilirsiniz. okuma yapıyor fakat yazmada sıkıntısı var diskin.
Dostlar az önce dediğimi unutun şimdi ise bu şekilde değerler.Normal değil.
Sen yedekle o SSD yi ömrünü doldurmak üzere....Bilgisayarı kapattım 10 saat kapalı durdu sonra yeniden açtım değerler 2 yıl önceki değerlerden daha iyi çıktı. Yani ssd kendine geldi..
Okuma:560 Yazma: 508 Çıktı bu nasıl oluyor.
o sırada 150gblık dosya aktarmam gerekiyodu ve 500kb ile aktarım yapıyordu
Dostlar az önce dediğimi unutun şimdi ise bu şekilde değerler.
Alıntıyı görüntüle
Genel olarak durumu böyle. Az önce ne kadar iyiyken bilgisayarı yeniden başlatmam sonucu bu şekilde oldu
sürekli git gel yapıyor yazması.