Neler Yeni

Bu değerler normal midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
5 gün önce sipariş ettiğim Aquarius 5AN-X elime ulaştı Ryzen5 3600x kullanıyorum,anakartım Asus B450M Dragon ısı değerlerini merak edip afterburner indirdim,hiçbir şey yapmadığım halde boşta bu sıcaklıkta,yine hiçbir şey yapmadığım halde sıcaklıkta çok dalgalanmalar oluyor acaba biostan yapabileceğim ya da yazılımsal olarak yapabileceğim bir şey var mı eğer normal değilse(1 egzoz fanı,3 tanede ön tarafta fan var,ön panel mesh tasarım)
Adsız.png

Yavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yavuz BOZKURT
Bilgisayarin belirli bir ısıya gelince fanı otomatik aciyo. Kasanın kapağını açarak fani izle Ayni anda isi değerlerine bak

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
5 gün önce sipariş ettiğim Aquarius 5AN-X elime ulaştı Ryzen5 3600x kullanıyorum,anakartım Asus B450M Dragon ısı değerlerini merak edip afterburner indirdim,hiçbir şey yapmadığım halde boşta bu sıcaklıkta,yine hiçbir şey yapmadığım halde sıcaklıkta çok dalgalanmalar oluyor acaba biostan yapabileceğim ya da yazılımsal olarak yapabileceğim bir şey var mı eğer normal değilse(1 egzoz fanı,3 tanede ön tarafta fan var,ön panel mesh tasarım)Alıntıyı görüntüle
o işlemci zaten çok ısınan bir işlemci boşta iken bence normalde yük altına fazla ısınıyor. soğutucu almanı öneririm.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
5 gün önce sipariş ettiğim Aquarius 5AN-X elime ulaştı Ryzen5 3600x kullanıyorum,anakartım Asus B450M Dragon ısı değerlerini merak edip afterburner indirdim,hiçbir şey yapmadığım halde boşta bu sıcaklıkta,yine hiçbir şey yapmadığım halde sıcaklıkta çok dalgalanmalar oluyor acaba biostan yapabileceğim ya da yazılımsal olarak yapabileceğim bir şey var mı eğer normal değilse(1 egzoz fanı,3 tanede ön tarafta fan var,ön panel mesh tasarım)Alıntıyı görüntüle

Bu değerler normal, 3600X in stock soğutucusu pek yeterli değil ve de "3. Nesil Ryzenlar da" olan boşta iken aniden frekans artması ve bunun sebebiyle fan hızı ile sıcaklığında "Ara gaz" verir gibi artması durumları var. Anormal bir durum yok eğer sıcaklıklar rahatsız ederse ekstra soğutucu takabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam core performance boostu kapattım 3.8ghzde çalışıyor artık,53 54 derecede çalışıyor artık

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592