E önce bi termal macun değiştirdin mi temizledin mi söyleseydin keşke. Alev falan da almaz 80 derecede.Biraz daha oynarsam alev alıcak tavsiye alalım bütçe max 500 TL
Sistem imzada stok fanlı. 1080P
Alıntıyı görüntüle
82 derecede alev mi alacak hüğ xdBiraz daha oynarsam alev alıcak tavsiye alalım bütçe max 500 TL
Sistem imzada stok fanlı. 1080P
Alıntıyı görüntüle
Sistem yeni 5 ay oldu alalı fanı değişmeyi unutmuşumE önce bi termal macun değiştirdin mi temizledin mi söyleseydin keşke. Alev falan da almaz 80 derecede.
ilk defa sistem toplayan masum köylüyüm işte xd82 derecede alev mi alacak hüğ xd
Bence kaliteli bir termal macun alıp hem kasayı temizle hem macunu değiştir. Zaten yeni soğutucu alsan da macun alacaksın üstünde sürülü gelmiyosa.Sistem yeni 5 ay oldu alalı fanı değişmeyi unutmuşum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir termal macun yenile sonra bakarsın soğutucu.
deneyelim macunu yazdım aklıma onu bilmiyordum bak öğrendiğim iyi olduBence kaliteli bir termal macun alıp hem kasayı temizle hem macunu değiştir. Zaten yeni soğutucu alsan da macun alacaksın üstünde sürülü gelmiyosa.
Başı öyledir belki sadeceBu arada oyunun başı çok sıkıcı geldi belki fotoyu görüp oynamak isteyen olur days gone grafikler güzel ama bi 3-5 saat sıkıcı devam edeceğe benziyor yan görev gibi senaryo ilerliyo hiç mi hikaye olmaz yav
O bende de var. İndirince de 2 saat oynayıp salıyorum.inş öyledir oyunsuzluktan delirmek üzereyim çünkü
sistemi aldık ne var ne yok oynadım oynayacak oyun kalmadı işin tuhaf tarafı yüksek fps alışınca 30-40 arası gözümü öyle ağrıtıyor ki ac valhalla girdim ara sahnelerin bazı yeri 30fps olunca galiba gözü bozdum bıraktım oynamayı. Days gone o yüzden aldım hemen ara sahnelerde fps kilidi yok valhalla da ne yaptıysam kaldıramamıştımO bende de var. İndirince de 2 saat oynayıp salıyorum.