Amd34
80+ Silver
Sizde hangi işlemci ve soğutucu varNormaldir. Benim işlemcim de aynı sıcaklıklarda geziniyo.
Sizde hangi işlemci ve soğutucu varNormaldir. Benim işlemcim de aynı sıcaklıklarda geziniyo.
Ryzen 5 7500f ve Thermalright Frozen Magic 240 ARGB 240mm soğutucu varSizde hangi işlemci ve soğutucu var
Bazıları aynı işlemciyi tek fanlı kule ile kullanıp 70 derece geçmediğini söyleyenlere denk geliyorum bizim işlemci mi bozuk acaba diye düşünüyorumRyzen 5 7500f ve Thermalright Frozen Magic 240 ARGB 240mm soğutucu var
Hocam bende görüyorum ama kendi sistemim 90 dereceyi geçmediği sürece çok takılmıyorum. Çünkü birsürü etken var sıcaklığı etkileyenBazıları aynı işlemciyi tek fanlı kule ile kullanıp 70 derece geçmediğini söyleyenlere denk geliyorum bizim işlemci mi bozuk acaba diye düşünüyorum
Orası öyle de çok saçma kasa da sıvı fanları dahil 12 fan var adam tek fanlı kuleyle daha düşük sıcaklık alıyor peerles assain vardı o bile 80 derece buluyorduHocam bende görüyorum ama kendi sistemim 90 dereceyi geçmediği sürece çok takılmıyorum. Çünkü birsürü etken var sıcaklığı etkileyen
Hangisi daha iyi olur benim için
Cooler master al geç bendede var 70 i görmedim daha 2 k witcherda işlemci aynj