Benim paketim 16 mbps sınırsız normalde nasıl 8 tanımlanmış?Tanımlanan paket 8192Kbps yani 8Mbps.
Zayıflamalar yüzünden 6 alıyor olabilirsiniz.
Wi-Fi kullanıyorsanız modemin yakınına gidin ya da Ethernet kablosu ile bağlanın.
Ethernet ile bağlanıyorum.Normalde 12-13 arası alıyordum sonradan böyle oldu.Tanımlanan paket 8192Kbps yani 8Mbps.
Zayıflamalar yüzünden 6 alıyor olabilirsiniz.
Wi-Fi kullanıyorsanız modemin yakınına gidin ya da Ethernet kablosu ile bağlanın.
Anlık olarak aldığınız o değer. Ancak max olarak anladığım kadarıyla 11 alabiliyorsunuz.Benim paketim 16 mbps sınırsız normalde nasıl 8 tanımlanmış?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ethernet ile bağlanıyorum.Normalde 12-13 arası alıyordum sonradan böyle oldu.
Altyapınızın desteklediği maksimum hız 11628Kbps olarak görünüyor yani 11Mbps fakat şu an veri hızınız 8192Kbps yani 8Mbps.Benim paketim 16 mbps sınırsız normalde nasıl 8 tanımlanmış?
Benim hattımda sorun olduğu için 8mbpsye sınırlamış olabilirler mi?Altyapınızın desteklediği maksimum hız 11628Kbps olarak görünüyor yani 11Mbps fakat şu an veri hızınız 8192Kbps yani 8Mbps.
Altyapın 11Mbps destekliyor ama sen 8Mbps kullanacak paketi kullanıyorsun ya da büyük zayıflama ile 8Mbps'ye düşmüş olarak görünüyor.
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeni tavsiye ederim.
Fikrim yok.Benim hattımda sorun olduğu için 8mbpsye sınırlamış olabilirler mi?