federalper
80+ Silver
Umarım thh ye başvurup kartı alırsınİmzada var sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüketici haklarına başvurum birde benimkini iptal etmediler
Umarım thh ye başvurup kartı alırsınİmzada var sistem
Tüketici haklarına başvurum birde benimkini iptal etmediler
Mümkün değil6750XT almakta hata yapmışsınız, ben olsam yapacağım şey: Ekran kartını iade et, anakart işlemciyi sat, RX 6600 al, yanına h610 anakart çek, üstüne 12100f işlemci al.
680tl ye kartı aldım hocamUmarım thh ye başvurup kartı alırsıniptal etmiyorlar zaten sen iptal edebiliyorsun iptal etmezsen 600 liraya 6750 xt kutusu hayırlı olsun
Hem tanıdıklarım var kartı alırım yaniMümkün değil
680tl ye kartı aldım hocam
Dostum iptal etmek yerine hala kartın gelmesini mi bekliyorsunMümkün değil
680tl ye kartı aldım hocam
Hem tanıdıklarım var kartı alırım yani
Kutu yollayacakarını biliyorsun (belki onu da vermezler) hala neden iptal etmiyorsun onu anlamıyorumKutu yollarsalarda heryerden şikayet ediyor
Bırak kutu gelince eli ayağı birbirine dolaşsın iade edemesin pişman olunca anlar yazdıklarımızı.Kutu yollayacakarını biliyorsun (belki onu da vermezler) hala neden iptal etmiyorsun onu anlamıyorum
EvetDostum iptal etmek yerine hala kartın gelmesini mi bekliyorsun
Kutuyu açarken video alıcamBırak kutu gelince eli ayağı birbirine dolaşsın iade edemesin pişman olunca anlar yazdıklarımızı.
Hocam ekran kartını iade edin ve işlemci ve ekran kartını darboğaz yapmayacak şekilde ayarlayarak alın.
i3 8100 ile rx 6750xt 1080p de ve 2K da inanılmaz bir darboğaz yapacaktır işlemciyide arttırman lazım. Keşke o karta vereceğin parayla hem işlemcini hem de ekran kartını dengeli bir şekilde yapardın.
hocam ekran kartını iade edin işlemci ve ekran kartını dengeli şekilde seçin.
anakartta alması gerekecekkaç k verdin o karta? ona göre parça bakalım iade edip işlemci ve ekran kartı alırsın.
Rx6750xt gelicek o yüzden iptal etmiyorum iptal etsek yeni ekran kartı alıcam durumumuzda yokKutu yollayacakarını biliyorsun (belki onu da vermezler) hala neden iptal etmiyorsun onu anlamıyorum
Anakart var bende h110m4 c2hanakartta alması gerekecek
yükselteceğin işlemci için yeterli olmayacaktır.Rx6750xt gelicek o yüzden iptal etmiyorum iptal etsek yeni ekran kartı alıcam durumumuzda yok
Anakart var bende h110m4 c2h
Adam rx 6750xt yi 650 TL ye aldım diyor sence konu şuan anakartı alıp almaması mı adam dolandırılmış.yükselteceğin işlemci için yeterli olmayacaktır.
ben yazarken öyle bir mesaj yoktu.Adam rx 6750xt yi 650 TL ye aldım diyor sence konu şuan anakartı alıp almaması mı adam dolandırılmış.