Daha iyi bir alternatifi var mı bide kulandın mı teşekürlerAlınır hocam gayet iyi bir kulaklık.
Beyler HyperX Cloud Stinger almayı düşmüyorum ama biraz eski bir kulaklık bu fiyatda başka öneriniz var mı yoksa bu iyi mi bütçem 300 400 arası
Bunu kullana bilirsinBeyler HyperX Cloud Stinger almayı düşmüyorum ama biraz eski bir kulaklık bu fiyatda başka öneriniz var mı yoksa bu iyi mi bütçem 300 400 arası
Kullanmadım ve bence rakibi yok.Daha iyi bir alternatifi var mı bide kulandın mı teşekürler
Birçok esporcu ve yayıncıda gördüm onlar kullanıyorsa boşuna kullanmıyordurlarBeyler HyperX Cloud Stinger almayı düşmüyorum ama biraz eski bir kulaklık bu fiyatda başka öneriniz var mı yoksa bu iyi mi bütçem 300 400 arası
SaolunKullanmadım ve bence rakibi yok.
Saol ?Birçok esporcu ve yayıncıda gördüm onlar kullanıyorsa boşuna kullanmıyordurlar![]()
TeşekkürlerDüşündüğünü kulaklık kaliteli ve güzel eğer farklı seçenek arıyorsanız f/p kulaklık yazarsanız YouTube fazlasıyla video var izleyip dğerlendirebilirisiniz hemen hemen o fiyattadırlar
Bütçem var ne önerisisin 400 ze kadarHuperX almanı tavsıye etmem kral. Steelsreies veya Corsair al. Bütçen yeterse
İstersen bir konu daha aç. Şuan mobilden giriyorum. Mutlaka yardımcı olucaklardır kralBütçem var ne önerisisin 400 ze kadar