abdmtlcn 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 494 Dahası Reaksiyon skoru 202 İsim Abdullah 20 Haziran 2021 #1 D diskimi açamıyorum biçimlendirmeniz gerekli diyor pc açarken d yi tarıyordu tamamını artık taramıyor ve diski açmıyor biçimlendirmek zorundamıyım
D diskimi açamıyorum biçimlendirmeniz gerekli diyor pc açarken d yi tarıyordu tamamını artık taramıyor ve diski açmıyor biçimlendirmek zorundamıyım
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 21 Haziran 2021 #2 abdmtlcn yazmış: D diskimi açamıyorum biçimlendirmeniz gerekli diyor pc açarken d yi tarıyordu tamamını artık taramıyor ve diski açmıyor biçimlendirmek zorundamıyım Devamı için tıklayın... Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
abdmtlcn yazmış: D diskimi açamıyorum biçimlendirmeniz gerekli diyor pc açarken d yi tarıyordu tamamını artık taramıyor ve diski açmıyor biçimlendirmek zorundamıyım Devamı için tıklayın... Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
abdmtlcn 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 494 Dahası Reaksiyon skoru 202 İsim Abdullah 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emirhandkee yazmış: Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın? Devamı için tıklayın... biçimlendirdim artık hocam yinede sağoldın dıisk yönetiminde durumu sağlam olarak yazıyor oyunları tekrar yüklicem artık
Emirhandkee yazmış: Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın? Devamı için tıklayın... biçimlendirdim artık hocam yinede sağoldın dıisk yönetiminde durumu sağlam olarak yazıyor oyunları tekrar yüklicem artık