Neler Yeni

Bu dönemde apu sistem almak düşünceleriniz ?

Tower02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Osman Uzun
Merhaba arkadaşlar, maddi olarak pek iyi durumda değilim şu anlık ve bir müddet işimi görmesini umduğum şu apu sistemi uygun gördüm ve satın aldım. Daha elime ulaşmadı fakat öyle şaşalı oyun peşinde koşan birisi değilim ve test videolarında bir çok oyunu oynattığını gördüm. Rami de en kısa sürede 2x8 yapmayı düşünüyorum. Apularda çift kanal bellek daha fazla fps veriyor bildiğim kadarıyla. Bu sistemi satın alan oldu mu hiç ? sorun yaşayan oldu mu ? alan varsa eğer memnun mu acaba ?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Merhaba arkadaşlar, maddi olarak pek iyi durumda değilim şu anlık ve bir müddet işimi görmesini umduğum şu apu sistemi uygun gördüm ve satın aldım. Daha elime ulaşmadı fakat öyle şaşalı oyun peşinde koşan birisi değilim ve test videolarında bir çok oyunu oynattığını gördüm. Rami de en kısa sürede 2x8 yapmayı düşünüyorum. Apularda çift kanal bellek daha fazla fps veriyor bildiğim kadarıyla. Bu sistemi satın alan oldu mu hiç ? sorun yaşayan oldu mu ? alan varsa eğer memnun mu acaba ?
İnventus Frekans Apu daha iyi bir sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almışsın zaten pardon

Tower02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Osman Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnventus Frekans Apu daha iyi bir sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almışsın zaten pardon
Evet gerçekten güzelmiş fakat artık verdim ya siparişi hocam bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
İşlemci en az Ryzen 5 3400G olsaydı daha iyi olurdu. Bu da iyi RAM'i kesinlikle çift kanal yapmalısın örnek vereyim şuan CS GO'da alacağınız FPS 60-70 arası bir şey olacaksa çift kanalda 110 gibi değerlere çıkacak. Şimdi fiyata dikkat etmedim de sistem pahalı olmuş.

Tower02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Osman Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci en az Ryzen 5 3400G olsaydı daha iyi olurdu. Bu da iyi RAM'i kesinlikle çift kanal yapmalısın örnek vereyim şuan CS GO'da alacağınız FPS 60-70 arası bir şey olacaksa çift kanalda 110 gibi değerlere çıkacak. Şimdi fiyata dikkat etmedim de sistem pahalı olmuş.
Haklısınız hocam 16 yapacağım en kısa sürede, ben taksitle aldığım için kartı zar zor buldum inanın bir tık aceleye gelmesinin sebebi buydu.. ama üzeceğini sanmıyorum ve bir müddet işimi görecektir diye umuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,549
Üyeler
165,843
Son üye
ewrsfdfgsdsfsf32243
Top Bottom