Bu gerçekten iyiymiş bayiyi aramak lazım tabiBütçeye bağlı.Business paket passatları bayi 380 civarına veriyor bildiğim kadarıyla.Bence gayet makul bir fiyat.
Araba her dönemde alınır çünkü ihtiyaçtır Aralıktaki fiyatlar gene bu seviyede olmasını ben bekliyorum daha düşük olacağını düşünmüyorum ayrıca devletin bir düzenleme yapması zor görüyorum.Sizce alınır mı. Mesela aralık ayı sonuna doğru bayi indirimleri olur. Belki devlet vergi düzenlemesi yapabilir. Yada başka başka şeylerde olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı?
Bu arada sıfırı 472k nasıl o kadar alttan verebiliyorlarBütçeye bağlı.Business paket passatları bayi 380 civarına veriyor bildiğim kadarıyla.Bence gayet makul bir fiyat.
Volkswagen bayide 60-70 bin lira indirim yapıyor herkese biraz daha zorlarsan 3-5 daha kopartabilirsin.Bu arada sıfırı 472k nasıl o kadar alttan verebiliyorlar
O kısmı bende bilmiyorum.İllaki bir şey vardır diye düşünüyorum.Bu arada sıfırı 472k nasıl o kadar alttan verebiliyorlar
Bildiğim kadarıyla bayilerin 1 yıl içinde belli miktarda satış yapması lazım eğer bayi bu satışları yapamazsa kendileri özel indirim yapacaktır diye düşünüyorumAraba her dönemde alınır çünkü ihtiyaçtır Aralıktaki fiyatlar gene bu seviyede olmasını ben bekliyorum daha düşük olacağını düşünmüyorum ayrıca devletin bir düzenleme yapması zor görüyorum.
Aslında böyle bir şey varsa hafta sonu düzceye bir uğramalıyız gibi gerçekten güzel indirimlerVolkswagen bayide 60-70 bin lira indirim yapıyor herkese biraz daha zorlarsan 3-5 daha kopartabilirsin.
0 araba alacaksanız ay ın en başında gidin en çok indirimi öyle yaparsınız tabi bayinin elinde arabada olması gerekiyor.Bildiğim kadarıyla bayilerin 1 yıl içinde belli miktarda satış yapması lazım eğer bayi bu satışları yapamazsa kendileri özel indirim yapacaktır diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında böyle bir şey varsa hafta sonu düzceye bir uğramalıyız gibi gerçekten güzel indirimler
Geçen hafta uğradık citroen c5 aircross dizel motorlu versiyon shine paket tüm opsiyonları var 460k diyorlar sence elegance paket tiguan mi c5 mi (galiba yeni konu açmam lazım ama sorayım gene de)0 araba alacaksanız ay ın en başında gidin en çok indirimi öyle yaparsınız tabi bayinin elinde arabada olması gerekiyor.
C5 aircross daha donanımlı olsa bile ben volkswagen taraftarıyım hem ikinci el satarken daha kolay satarsın hem tasarımı daha çok hoşuma gidiyor.Geçen hafta uğradık citroen c5 aircross dizel motorlu versiyon shine paket tüm opsiyonları var 460k diyorlar sence elegance paket tiguan mi c5 mi (galiba yeni konu açmam lazım ama sorayım gene de)
Bende öyle düşünüyorum ayrıca memnun kalmasam daha kolay satarımC5 aircross daha donanımlı olsa bile ben volkswagen taraftarıyım.