Sadece ADWare var.
Dosya adware değil. Trojan downloader. Bilginiz olmayan konulara mesaj yazmayın.
Sadece ADWare var.
virtual box kur bilgisayarına öyle gir şahsen ben öyle yapardımMerhaba aşağıdaki fotoğraflarda Virüs Total'in sonuçları.
Pek bir şey anlamadım acaba bu dosya sıkıntılı mıdır?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleğım
Dosya ADWare.Dosya adware değil. Trojan downloader. Bilginiz olmayan konulara mesaj yazmayın.
Dosya ADWare.
Dosya ADWare öncelikle siber güvenlik okuluna giderek bilgilerinizi geliştirmenizi tavsiye ederim.Adware diye yazılıyor. Emsisoft, F-Secure, Dr.Web, Bitdefender dışındaki motor sonuçlarının önemi yok. İngilizcenizi geliştirin derim.
Yurtdışında doğdum ve yaşadım bilip bilmeden yorum yapmanıza gerek yok.Adware diye yazılıyor. Emsisoft, F-Secure, Dr.Web, Bitdefender dışındaki motor sonuçlarının önemi yok. İngilizcenizi geliştirin derim.
Dosya ADWare öncelikle siber güvenlik okuluna giderek bilgilerinizi geliştirmenizi tavsiye ederim.
Peki umarım yakında İngiltere'de yaşama fırsatı yakalarsın, bu kafayla zor.Siber güvenlik okulu diye bir okul yok. Hala ısrarla yanlış bilgi veriyorsunuz.
Yurtdışında doğdum ve yaşadım bilip bilmeden yorum yapmanıza gerek yok.
Ailem türk olduğu için türkçeyi tamamen biliyorum.Yurtdışında doğan kişi FPS'e ''fepese'' diyor. Bu çok düşündürücü.
Daha doğrusu şöyle özetliyeyim küçük yaşlarda evde türkçe konuşuldu fakat okulda ve dışarıda ingilizce şivesi alıyorsun ama türkçe kafasıyla düşünüyorsun tam açıklayamamış olabilirim.Yurtdışında doğan kişi FPS'e ''fepese'' diyor. Bu çok düşündürücü.