deno10
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Google'dan Undertale yükledim, ve virustotal aracılığıyla tarattım. 62'de 1 var. Kontrol eder misiniz? virustotal
Dosyayı sil ve bilgisayarındaki antivirüs programi ile tarat. İnternetten crack oyun yükleme.Yaptım bir dosya 72/32 aldı dosyayı ekleyeyim.
https://www.virustotal.com/gui/file/f6501a5b7612d10d3fd6594e730c07e0f9384e182e2682b4f752cfb6ddb6a56e
oyunu tiklayip acmadiysan veya kurmadiysan virus girmemistir rahat olWindows Güvenlik tam tarama yeterli midir?
olmaz muhtemelen açmadın sonuçtaTıklamadım sadece indirdim şifresini girdim klasöre ayıkladım sorun olur mu?
Maalesef yeterli değil, Kaspersky free kullanırsan çok daha iyi olur.Windows Güvenlik tam tarama yeterli midir?
Kaspersky ile uğraşma ek olarak uninstall derken uğraştırır en temizi Malwarebyttes kur tarat geç.Maalesef yeterli değil, Kaspersky free kullanırsan çok daha iyi olur.
En güvenlisi iki antivirüsüde kullanmaktır, ben öyle yapıyorum ancak aktif korumada kaspersky kullanıyorum.Kaspersky ile uğraşma ek olarak uninstall derken uğraştırır en temizi Malwarebyttes kur tarat geç.