Neler Yeni

Bu dosyada virüs var mıdır ?

kdcase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
koray nona
Merhaba bugün ünlü bir yabancı mobil oyunun beta olarak çıkmış bilgisayar oyunu indirdim. Fakat Kaspersky ve VirusTotal'ın birkaç tanesinde bu dosya için trojan olduğu gözüküyor. Oyunun yapımcıları ile konuştuğumda şu cevabı aldım "oyun beta testinde olduğundan, antivirüs protokollerini henüz geçmedi, bu da hatalara neden olabilir" bu oyunda trojan var mıdır yoksa dedikleri gibi bu protokollerden dolayı kaynaklanan bir sorun mudur?

Virustotal : https://www.virustotal.com/gui/file...d8903e85cde1cf07708b4bc7f6ca8b80b82/detection

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berkay Yılmaz
virüs riskli bişey indirmektense hiç indirme boşver

Laving

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Soylu
İlgilendiği Kategoriler
Futbol - Bilgisayar
Instagram
lavingcc
Steam
LavingTheDev
Discord
Laving#1851
Trojan yok dostum. İndirebilirsin.

kdcase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
koray nona
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Laving

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Soylu
İlgilendiği Kategoriler
Futbol - Bilgisayar
Instagram
lavingcc
Steam
LavingTheDev
Discord
Laving#1851
dediğinde haklısın fakat oynamak için değil, iş için indirmem gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki sebebi o zaman dedikleri gibi protokollerden kaynaklanmakta mı ?
Dostum bunu uygulamada çalışmayan kimse bilemez. Bazı virüs programlarında normal kod dizinlerine bile trojan uyarısı veriyor.

kdcase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
koray nona
Dostum bunu uygulamada çalışmayan kimse bilemez. Bazı virüs programlarında normal kod dizinlerine bile trojan uyarısı veriyor.
anladım,siz virustotalde hata vermeyen programlara dayanarak trojan olmadığını düşünüyorsunuz yani değil mi ? beni Kaspersky'in hata vermesi korkuttu genel olarak en çok önerilen anti virüs programıydı çünkü.

Laving

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Soylu
İlgilendiği Kategoriler
Futbol - Bilgisayar
Instagram
lavingcc
Steam
LavingTheDev
Discord
Laving#1851
anladım,siz virustotalde hata vermeyen programlara dayanarak trojan olmadığını düşünüyorsunuz yani değil mi ? beni Kaspersky'in hata vermesi korkuttu genel olarak en çok önerilen anti virüs programıydı çünkü.
Bakın, kesin olarak virüs yok diyemem. Bunun için ya programın devoloper'ı olmam gerek yada kahin. Kaspersky iyi bir virüs programı evet ama ondan daha iyileride var ve temiz gösteriyor. Bunu yaparken dikkat edin veya vds üzerinden programı inceleyin.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
çoğu crack oyunlarda antivirüs programları bunlarda virüs bulur ama eğer güvenilir bir yerse yada daha önceden indirdiğin bir yerse (androidoyunclub gibi) yerlerde hiçbir sıkıntı yok korkmana gerek yok.

kdcase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
koray nona
Bakın, kesin olarak virüs yok diyemem. Bunun için ya programın devoloper'ı olmam gerek yada kahin. Kaspersky iyi bir virüs programı evet ama ondan daha iyileride var ve temiz gösteriyor. Bunu yaparken dikkat edin veya vds üzerinden programı inceleyin.
yardımın için teşekkür ederim vds nedir acaba nasıl vds üzerinden inceleme yapabilirim

Laving

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Soylu
İlgilendiği Kategoriler
Futbol - Bilgisayar
Instagram
lavingcc
Steam
LavingTheDev
Discord
Laving#1851
yardımın için teşekkür ederim vds nedir acaba nasıl vds üzerinden inceleme yapabilirim
Vds terimini araştırıp öğrenebilirsiniz. Kısaca Vds yi aylık ücret ile alıp farklı bir bilgisayar olarak kullanıyorsunuz.

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Merhaba bugün ünlü bir yabancı mobil oyunun beta olarak çıkmış bilgisayar oyunu indirdim. Fakat Kaspersky ve VirusTotal'ın birkaç tanesinde bu dosya için trojan olduğu gözüküyor. Oyunun yapımcıları ile konuştuğumda şu cevabı aldım "oyun beta testinde olduğundan, antivirüs protokollerini henüz geçmedi, bu da hatalara neden olabilir" bu oyunda trojan var mıdır yoksa dedikleri gibi bu protokollerden dolayı kaynaklanan bir sorun mudur?

Virustotal : https://www.virustotal.com/gui/file...d8903e85cde1cf07708b4bc7f6ca8b80b82/detection
İndirmemeni tavsiye ederim

kdcase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
koray nona
Vds terimini araştırıp öğrenebilirsiniz. Kısaca Vds yi aylık ücret ile alıp farklı bir bilgisayar olarak kullanıyorsunuz.
Microsoft Azure ile sanal makine oluşturup denemeyi istiyorum. Azure üzerinden bilgisayarıma virüs bulaşma şansı var mı ?

Laving

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Soylu
İlgilendiği Kategoriler
Futbol - Bilgisayar
Instagram
lavingcc
Steam
LavingTheDev
Discord
Laving#1851
Microsoft Azure ile sanal makine oluşturup denemeyi istiyorum. Azure üzerinden bilgisayarıma virüs bulaşma şansı var mı ?
Hayır yok. Orası farklı bir bilgisayar olarak kullanıyorsunuz.

Top Bottom