Resim eklenmiyor hata veriyor anlayamadımResim eklediyseniz görünmüyor. Windows sürümünüz kaç bir de?
Windows Update ayarlarına giderek "isteğe bağlı güncelleştirmeler" de dahil olmak üzere çıkan bütün güncellemeleri yükleyip bilgisayarı yeniden başlatın.
şuan ekledim hocam bakarmısınızResim eklediyseniz görünmüyor. Windows sürümünüz kaç bir de?
Windows Update ayarlarına giderek "isteğe bağlı güncelleştirmeler" de dahil olmak üzere çıkan bütün güncellemeleri yükleyip bilgisayarı yeniden başlatın.
Tamam hocam bir önceki mesajda dediğim şeyi deneyin, yine olmazsa anakart üreticisini belirtirsiniz onların sitesinden bulunurResim eklenmiyor hata veriyor anlayamadım
Win10 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
şuan ekledim hocam bakarmısınız
Anakart Intel i3 hocam yeniden başlattım olmadıTamam hocam bir önceki mesajda dediğim şeyi deneyin, yine olmazsa anakart üreticisini belirtirsiniz onların sitesinden bulunur
Aşağıdaki Windows Update sayfasındaki bütün güncellemeleri yaptınız mı? "İsteğe bağlı güncelleştirmeler" de dahil.Anakart Intel i3 hocam yeniden başlattım olmadı
Evet hocam hepsini yaptımAşağıdaki Windows Update sayfasındaki bütün güncellemeleri yaptınız mı? "İsteğe bağlı güncelleştirmeler" de dahil.
Alıntıyı görüntüle
Anakartın tam modeli lazım örneğin Gigabyte B450M-S2H şeklinde. Chipset driver'ının kurulması gerekiyor.Evet hocam hepsini yaptım
intel chipset driverleri yüklenmemiş. intel sitesinden indirebilirsiniz. anakartınızın sitesinden de destek bölümünden modeline göre driverleri bulabilirsiniz.Ünlem işareti olan programları nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilecek varmıAlıntıyı görüntüle
ex b660m v5 d4 yazıyor hocamAnakartın tam modeli lazım örneğin Gigabyte B450M-S2H şeklinde. Chipset driver'ının kurulması gerekiyor.
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/09MEI/DRV_ME_Con_RKL_SZ_TSD_W10_64_V204710001039_20210302R.zip tıkla indir kur.ex b660m v5 d4 yazıyor hocam