Neler Yeni

bu dualShock orjinalmidir ?

121709

80+ Silver

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Mert Aydınlı

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
v1 olan ilan sahibi ile görüştüm test nasıl yapacam diyo ve bilgisayarı yokmuş ps4"ü var
param güvendeyle alıyorsan sen alınca yap baktın bir sıkıntı var 24 saat iade hakkın var. aynı şehirdeyse laptop tarzı bir şey götürebilirsin yada adam güven verirse parayı vereyim evde bi test edeyim falan dersin ben daha önceki alımlarımda hep öyle yaptım hatta 1 keresinde sorunlu çıkınca adam parasını geri vermişti güven işi artık

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Mert Aydınlı
param güvendeyle alıyorsan sen alınca yap baktın bir sıkıntı var 24 saat iade hakkın var. aynı şehirdeyse laptop tarzı bir şey götürebilirsin yada adam güven verirse parayı vereyim evde bi test edeyim falan dersin ben daha önceki alımlarımda hep öyle yaptım hatta 1 keresinde sorunlu çıkınca adam parasını geri vermişti güven işi artık
ps4 üzerinden herhangi bir test olmuyormu ?

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Mert Aydınlı
Yarın buluşup alacagız sanirim güvende kabul etmedi bozuk ürün koyup iade edebiliyorsun falan dedi haklı oda aslında ben olsam satmazdım güvende ile neyse ürünün linkini atayım orjinal bu bence https://www.sahibinden.com/ilan/iki...l-aksesuar-temiz-dualshock-4-1101609594/detay

Golf 4 R32

80+ Silver
Top Bottom