OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Arkadaşlar dün gece bahçede 2 adam gördüm odama yeşil şık tuttular uyanık olmasan fark etmezdim ışık çok loş ve odayı parlatıyor ama perdem ışığın çoğunu kesiyor bahçede adamlar oldğuna eminim benim camıma lazer tutacak yer yok bu apartmana 3-4.kez hırsız vakası gibi bir şey oluyor yukarı katlarada girdiler sorduk güvenlik kamerası fiyatlarını apartmanda 5 kişi var aile apartmanı ama biz kiracıyız 1 tane yaşlı var ona bakan bir teyze 2 tane komşumuz var herhalde bilmiyorum hiç konuşmadım onlar alamayacaklarını söylediler bu yüzden tek başımıza 10k ödeyemeyiz güvenlik kamerası gibi bir şey almamız gerek evin krokisi gibi bir şey bıraktım kırmızı ile işaretlediğim yerlere kamera koymak mantıklı geldi kayıt almam gerek ama nasıl yapıcaz önerin gri ile ml gibi çizdiğim yerdede arabanın üst bagajı var minimum 5 tane almamız gerek güvenlik kamerası varisimsi telefondan veya laptop pc artık herneyse bakabileceğimiz 5 tane kamera varimsi bir şey lazım nasıl tutar nasıl yaparız
e arabanın üst bagajı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
inş cevap alırımsArkadaşlar dün gece bahçede 2 adam gördüm odama yeşil şık tuttular uyanık olmasan fark etmezdim ışık çok loş ve odayı parlatıyor ama perdem ışığın çoğunu kesiyor bahçede adamlar oldğuna eminim benim camıma lazer tutacak yer yok bu apartmana 3-4.kez hırsız vakası gibi bir şey oluyor yukarı katlarada girdiler sorduk güvenlik kamerası fiyatlarını apartmanda 5 kişi var aile apartmanı ama biz kiracıyız 1 tane yaşlı var ona bakan bir teyze 2 tane komşumuz var herhalde bilmiyorum hiç konuşmadım onlar alamayacaklarını söylediler bu yüzden tek başımıza 10k ödeyemeyiz güvenlik kamerası gibi bir şey almamız gerek evin krokisi gibi bir şey bıraktım kırmızı ile işaretlediğim yerlere kamera koymak mantıklı geldi kayıt almam gerek ama nasıl yapıcaz önerin gri ile ml gibi çizdiğim yerdede arabanın üst bagajı var minimum 5 tane almamız gerek güvenlik kamerası varisimsi telefondan veya laptop PC artık herneyse bakabileceğimiz 5 tane kamera varimsi bir şey lazım nasıl tutar nasıl yaparıze arabanın üst bagajı var