Neler Yeni

Bu durumdan nasıl kurtulacağız

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Arkadaşlar dün gece bahçede 2 adam gördüm odama yeşil şık tuttular uyanık olmasan fark etmezdim ışık çok loş ve odayı parlatıyor ama perdem ışığın çoğunu kesiyor bahçede adamlar oldğuna eminim benim camıma lazer tutacak yer yok bu apartmana 3-4.kez hırsız vakası gibi bir şey oluyor yukarı katlarada girdiler sorduk güvenlik kamerası fiyatlarını apartmanda 5 kişi var aile apartmanı ama biz kiracıyız 1 tane yaşlı var ona bakan bir teyze 2 tane komşumuz var herhalde bilmiyorum hiç konuşmadım onlar alamayacaklarını söylediler bu yüzden tek başımıza 10k ödeyemeyiz güvenlik kamerası gibi bir şey almamız gerek evin krokisi gibi bir şey bıraktım kırmızı ile işaretlediğim yerlere kamera koymak mantıklı geldi kayıt almam gerek ama nasıl yapıcaz önerin gri ile ml gibi çizdiğim yerdede arabanın üst bagajı var minimum 5 tane almamız gerek güvenlik kamerası varisimsi telefondan veya laptop pc artık herneyse bakabileceğimiz 5 tane kamera varimsi bir şey lazım nasıl tutar nasıl yaparız
ev krokisimsi şey.png
e arabanın üst bagajı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar dün gece bahçede 2 adam gördüm odama yeşil şık tuttular uyanık olmasan fark etmezdim ışık çok loş ve odayı parlatıyor ama perdem ışığın çoğunu kesiyor bahçede adamlar oldğuna eminim benim camıma lazer tutacak yer yok bu apartmana 3-4.kez hırsız vakası gibi bir şey oluyor yukarı katlarada girdiler sorduk güvenlik kamerası fiyatlarını apartmanda 5 kişi var aile apartmanı ama biz kiracıyız 1 tane yaşlı var ona bakan bir teyze 2 tane komşumuz var herhalde bilmiyorum hiç konuşmadım onlar alamayacaklarını söylediler bu yüzden tek başımıza 10k ödeyemeyiz güvenlik kamerası gibi bir şey almamız gerek evin krokisi gibi bir şey bıraktım kırmızı ile işaretlediğim yerlere kamera koymak mantıklı geldi kayıt almam gerek ama nasıl yapıcaz önerin gri ile ml gibi çizdiğim yerdede arabanın üst bagajı var minimum 5 tane almamız gerek güvenlik kamerası varisimsi telefondan veya laptop PC artık herneyse bakabileceğimiz 5 tane kamera varimsi bir şey lazım nasıl tutar nasıl yaparız
ev krokisimsi şey.png
e arabanın üst bagajı var
inş cevap alırıms

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Wireless kamera koyabilirsin fakat gece karanlığında nasıl görüntü almayı planlıyorsun?

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Apartman kapısı boş orda neden kamera yok?

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Xiaomi nin kameraları var.Fiyatı uygun ve gece de gösteriyor.Onlar dan alıp evin etrafına dizebilirsin.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apartman kapısı boş orda neden kamera yok?
hocam apartmandan giremezler apartman tarafınıda kardeşimin bisikleti fln orası dolu orayı biz kullanmyorum onu kışa doğru halledebilirim ama doğru demişsin

Xiaomi nin kameraları var.Fiyatı uygun ve gece de gösteriyor.Onlar dan alıp evin etrafına dizebilirsin.
teşekkür ederim ben go pro düşünmüştüm güçlü bir pawer banke bağlayımp yada küçük onu şarj eden birşeye kamfile etmek istiyordum xiaomide olur işimize yarasında

Wireless kamera koyabilirsin fakat gece karanlığında nasıl görüntü almayı planlıyorsun?
hocam go pro düşünmüştüm ben ama gece görüşü nasıl bilmem önerdiğin model var mı

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
hocam apartmandan giremezler apartman tarafınıda kardeşimin bisikleti fln orası dolu orayı biz kullanmyorum onu kışa doğru halledebilirim ama doğru demişsin

teşekkür ederim ben go pro düşünmüştüm güçlü bir pawer banke bağlayımp yada küçük onu şarj eden birşeye kamfile etmek istiyordum xiaomide olur işimize yarasında

hocam go pro düşünmüştüm ben ama gece görüşü nasıl bilmem önerdiğin model var mı
hırsız vakası var ise her yerden girer ata sözü var hırsıza kilit dayanmaz diye sony ve xiaomi kameralar uygundur apartman olmasa bile kendi ev güvenliğinizi düşünerek hamle yapın bence

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric

Biz köyde ki eve xiaomi taktık.Hareketli zaten, cisim olursa takip ediyor.Vınn cihazına bağladık memnunuz.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Düştüğümüz hale bak gerçekten içler acısı bir durum. ülkenin neresinden tutmak istesen elinde kalıyor offff :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,583
Üyeler
161,472
Son üye
TARAFINI SAGE
Top Bottom