- Bütçe
- 4000
Ryzen 5 4500 ,8 GB ramli sisteme ekran kartı alıyorum maksimum 4k bütçeli sistemi göstürüp test edeceğim böyle yerden ürün alınır mı? tavsiye ve başka fikirlerinizi bekliyorum
2.elden rx 6**** serisi model almıştım sonradan hata verdi GTA 5 te çizgilenmeler ve en sonunda kart komple görüntü vermemeye kadar gitti GTX serisine güveniyorum 3.500 ede bu ürünle ilgileniyorum ayrıcaO bütçelerde eski nesil kart alacağıma Abdullah geçen videoda söylediği gibi kartları kovalardım.
Misal Rx 5700.pazarlıkla bütçenize uygun bir tane bulabilirsiniz. GTX 1xxx serisi kartları çok uyguna görmedikçe tercih etmenize gerek yok. 3000 filan olsa alabilirsiniz ama 4000 bence gereksiz pahalı.
Güç kaynağınız 500W ve üstü ise. Ayrıca ram olarak +8Gb yükseltme yapmanız şart. İşlemciyi de Ryzen 5600 gibi f/p canavarı bir parçaya 2.elden yükseltir iseniz gayet dengeli bir bilgisayarınız olur.
Biz günümüzde 8GB VRAM yetmiyor derken siz 6GB VRAM e sahip kartalara bakıyorsunuz. Tercih sizin. İlla 1000 serisi alacaksanız 1070 bakın misal f/p ilan...2.elden rx 6**** serisi model almıştım sonradan hata verdi GTA 5 te çizgilenmeler ve en sonunda kart komple görüntü vermemeye kadar gitti GTX serisine güveniyorum 3.500 ede bu ürünle ilgileniyorum ayrıca
Bu kart 1660Biz günümüzde 8GB VRAM yetmiyor derken siz 6GB VRAM e sahip kartalara bakıyorsunuz. Tercih sizin. İlla 1000 serisi alacaksanız 1070 bakın misal f/p ilan...
Ram boyutu büyük ama kart MHz i yüsekmi pekiBiz günümüzde 8GB VRAM yetmiyor derken siz 6GB VRAM e sahip kartalara bakıyorsunuz. Tercih sizin. İlla 1000 serisi alacaksanız 1070 bakın misal f/p ilan...
Peki bu nasılBiz günümüzde 8GB VRAM yetmiyor derken siz 6GB VRAM e sahip kartalara bakıyorsunuz. Tercih sizin. İlla 1000 serisi alacaksanız 1070 bakın misal f/p ilan...
Bende size 1070 referans tasarım attım. Benim attığım kart 3000 diyordu. Sizin attığınızda 3500 gibi fiyata olabilir.Bu kart 1660
Ram boyutu büyük ama kart MHz i yüsekmi peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu nasıl
tamam da bunun amd ile ne ilgisi var aldığınız adam karaktersiz2.elden rx 6**** serisi model almıştım sonradan hata verdi GTA 5 te çizgilenmeler ve en sonunda kart komple görüntü vermemeye kadar gitti GTX serisine güveniyorum 3.500 ede bu ürünle ilgileniyorum ayrıca
biraz zorlayıp rx5700xt alın çok daha iyi olur.Ryzen 5 4500 ,8 GB ramli sisteme ekran kartı alıyorum maksimum 4k bütçeli sistemi göstürüp test edeceğim böyle yerden ürün alınır mı? tavsiye ve başka fikirlerinizi bekliyorum