BU EKRAN KARTINA OVERCLOCK YAPILIR MI

Syv0x

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
194
anakart msi b450m pro max m2
ekran kartı https://www.incehesap.com/gigabyte-...-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-45785/ bu overclock yapabilir miyim cuma indirimlerinde sipariş ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaparsın ama çok fazla bir performans artışı yapmaz. 5-10 FPS fazla için ekran kartınızı, işlemcinizi yormanıza gerek yok. OC'ye gerekmediği sürece karşıyım.

Yaparsın,stok 1660 Ti seviyesine gelir.

Yani 5-10 FPS artış çok yüksek bir OC ile olur, ve sana ısınma sorunu yapabilir.

Yaparsın ama çok fazla bir performans artışı yapmaz. 5-10 FPS fazla için ekran kartınızı, işlemcinizi yormanıza gerek yok. OC'ye gerekmediği sürece karşıyım.
hayır mesela 6 7 yıl sonra gerektiğinde yaparım ama attıgım linkte overclock yok yazıyor

Yaparsın,stok 1660 Ti seviyesine gelir.
sitesinde overclock yok yazıyor birde stok 1660 ti ne oluyor

hayır mesela 6 7 yıl sonra gerektiğinde yaparım ama attıgım linkte overclock yok yazıyor

Yok yaparsın sıkıntı olmaz. Ama dediğim gibi hani bir oyunu açmazsa veya yetersiz kalmadığı sürece OC yapmanıza pek gerek yok.

sitesinde overclock yok yazıyor birde stok 1660 ti ne oluyor

1660 Tİ senin aldığın ekran kartının bir üst modeli.

Yok yaparsın sıkıntı olmaz. Ama dediğim gibi hani bir oyunu açmazsa veya yetersiz kalmadığı sürece OC yapmanıza pek gerek yok.
yapmayacağım zaten ama çok yüksek bir oyun çıktıgında ve 45 50 fps aldıgımda 6 yıl felan sonra oc yaparım 60 alırım mantıgından düşündüm ama sitesinde oc yok yazınca şaşırdım

1660 Tİ senin aldığın ekran kartının bir üst modeli.
1660 ti ı biliyorum stok ne demek

yapmayacağım zaten ama çok yüksek bir oyun çıktıgında ve 45 50 fps aldıgımda 6 yıl felan sonra oc yaparım 60 alırım mantıgından düşündüm ama sitesinde oc yok yazınca şaşırdım

1660 ti ı biliyorum stok ne demek

Yok kanka OC var. Stok 1660 Tİ derken yani üzerinde bir OC yapılmamış hali. Yani sana gelen 1660S stok haliyle gelecek ve istersen OC yapabilceksin.

Geri