Bu ekran kartını almayı düşünüyorum

AlpBeyk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
Sahibinden letgodan alamam internetten alıcam bu fiyata pek değmez bu ekran kartı biliyorum ama en iyi bunu bulabildim zaten kuzenim zla pubg mobile valorant falan oynuyor

Sahibinden letgodan alamam internetten alıcam bu fiyata pek değmez bu ekran kartı biliyorum ama en iyi bunu bulabildim zaten kuzenim zla PUBG mobile valorant falan oynuyor
Sahibindenden eğer güvenlik sebebi ile alamıyorsanız güvenli alışveriş yöntemiyle alabilirsiniz.

GT 730'un oyun performansı berbat, PUBG oynayabileceğini zannetmiyorum.
Biraz eski bir video, şuan PUBG'ye gelen güncellemelerden sonra daha kötü olmuştur tahminimce.

Sahibindenden eğer güvenlik sebebi ile alamıyorsanız güvenli alışveriş yöntemiyle alabilirsiniz.
Hayır konyadayız konyada pek yok zaten net bir şekilde 0 istiyolar yani mecbur 0 alıcam nedenini tam olarak bende bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GT 730'un oyun performansı berbat, PUBG oynayabileceğini zannetmiyorum.
Biraz eski bir video, şuan PUBG'ye gelen güncellemelerden sonra daha kötü olmuştur tahminimce.
Mobile oynuyor
Evet bilgisayardan

Hayır konyadayız konyada pek yok zaten net bir şekilde 0 istiyolar yani mecbur 0 alıcam nedenini tam olarak bende bilmiyorum

Mobile oynuyor
Evet bilgisayardan
Ben Steam versiyonu zannettim.

Kesinlikle alınmaz bu fiyata. 200 lira verilir en fazla bu karta.
Eee ne alıcağımı söylesen alınmaz diyeceğine

Hem 2.elleri bile 300 tlden başlıyor

Param güvende ile bunu alsın onu alacağına.
Knk yazdım ya konuda 2.el istemiyolar çok net 0 alıcaklar güvenilir bir interner sitesinden net bir şekilde 0 istiyorlar 0 önerebileceğin kart varmı bundan daha iyi
Ve niye kızgın atıyosun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,553
Üyeler
187,208
Son üye
emrevia
Geri