Neler Yeni

Bu elektro gitarlardan hangisini önerirsiniz?

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
1-İbanez grg 170dx (Kavak gövdesi olması beni korkutuyor ama HSH olması harika)

2-Schecter sgr s1 (güzel bir gitar gibi duruyor ama HH olması yerine HSH olsa yumuşak tonlar için daha iyi olurdu bunla da yumuşak tonları alabilir miyim? Birde sabit köprü olduğu için tremolo kolu kulanamayacağım ama o çok önemli bir kayıp mı bilmiyorum sizce önemli mi?

3- Ibanez SA120 (Güzel bir gitar gibi duruyor)

Sizce bu 3 elektro gitardan hangisi daha iyidir? Siz olsanız hangisini alırdınız? Not genelde sert tonları çalacağım. Ama yinede single manyetik olması da hoş olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mert
ibanez grg 170dx kullandım bir önceki gitarım dı ben gayet memnun kalmıştım o gitarı öneririm göve konusunda bu gitar için korkmamanı öneririm ama türkiyede 0 bulabilir misin bir fikrim yok diğer modeller hakkında bir bilgim yok schecter ı ilk defa duydum.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
O değil de helal olsun şu hobiyle uğraşanlara çok özeniyorum çok gıptayla bakıyorum. Bir insanın yapabileceği en iyi hobi gitarist olmak özellikle elektro gitar. Çok özensem de asla zaman bulamadım. Sırf şuınu söylemek istedim konu dışı kusura bakma

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
O değil de helal olsun şu hobiyle uğraşanlara çok özeniyorum çok gıptayla bakıyorum. Bir insanın yapabileceği en iyi hobi gitarist olmak özellikle elektro gitar. Çok özensem de asla zaman bulamadım. Sırf şuınu söylemek istedim konu dışı kusura bakma
Hevesle başlayanların çoğu devam edemiyor. Görüldüğünden daha zor bir iş. Peşini bırakmadan yıllarca her gün emek verip çok iyi derecede çalabilenleri ben de sizin gibi takdir ediyorum.

3 numarayı bilmiyorum.
2 tam bir metalci gitarı. Yumuşak ton zor.
1'i alırdım hem ton yelpazesi hem klavye rahatlığı nedeniyle.

Gövde ağaç tipine çok takılmayın. Yeni başlayanların en takıntılı olduğu şey "maun olsun knk, yok bilmem alder olsun, masif bilmem ne ağacı olsun" oluyor. Amfin ne kanka diyorum, Ibanez'in 5W'lık kendine anca yeten minik amfisi diyor. Manyetiklerin ne diyorum, "manyetik ne demek?" diyor, ağacın tona katkısından bahsediyor. Geeeeç... Ağaç sonraki iş.

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hevesle başlayanların çoğu devam edemiyor. Görüldüğünden daha zor bir iş. Peşini bırakmadan yıllarca her gün emek verip çok iyi derecede çalabilenleri ben de sizin gibi takdir ediyorum.

3 numarayı bilmiyorum.
2 tam bir metalci gitarı. Yumuşak ton zor.
1'i alırdım hem ton yelpazesi hem klavye rahatlığı nedeniyle.

Gövde ağaç tipine çok takılmayın. Yeni başlayanların en takıntılı olduğu şey "maun olsun knk, yok bilmem alder olsun, masif bilmem ne ağacı olsun" oluyor. Amfin ne kanka diyorum, Ibanez'in 5W'lık kendine anca yeten minik amfisi diyor. Manyetiklerin ne diyorum, "manyetik ne demek?" diyor, ağacın tona katkısından bahsediyor. Geeeeç... Ağaç sonraki iş.
Hocam amfi olarak sizce blackstar ıd core 10 mu marshall mg15 mi?

KlausM

80+ Silver
ben de 4k bütçe ile eloktro gitar almayı düşünüyorum önerileriniz var mıdır?

WhoCares

80+ Gold
satılık elimde elektro var ilgilenenlere b.c rich warlock bronze series amfide mevcuttur marshall mg10 cd ufaktan reklam yaptim :shy:

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Metal-rock dışı türler (blues, jazz, soft rock, funk vs.) çalarım diyorsan değer, yoksa değmez.
Hocam bir elektro gitar aldığım zaman manyetik ayarı,sap ayarı, entonasyon ayarını kendim yapabilir miyim? Bir müzik dükkanına gittiğimde bunlar için benden 650tl istedi.

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Hayır hocam ama 650 TL de dümdüz keriz.avi yani. Şehrinizde başka bir yer varsa oraya sorun.
Hocam ortalama fiyat ne kadar olmalı, birde hocam grg 170 gibi bir köprüye sahip gitarla başlamak sizce sıkıntı olur mu yazdığım ayarları ne kadar da bir yaptırmam lazım sizce yumuşak tonlardan vazgeçip direk sabit Köprülü sgr s1 i almalıyım.

Top Bottom