Neler Yeni

BU FAN SETİ ALINIR MI?

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
Bu fan kule tipi soğutucunun fanı değil.Kasa içi hava sirkülasyonunu sağlıklı olması için cfm yani hava hacminin daha büyük olması gerekiyor.İşlemciyi soğutan metal parçaya havanın hızlı nufüz etmesi için basınç gerekiyor ama diğer fanlar için aynı durum söz konusu değil.Cfm daha önemli.
siz konuyu anladığınıza eminmisiniz.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Kasa olarak şunu yada beyaz olan modelini almayı düşünüyordum.
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...lass-argb-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-47861

360mm sıvı soğutucu aldım ve bunu kasanın üstüne takmak istiyorum. Ön panele takınca ömrü kısalıyor ve hava sirkülasyonu kötü oluyor.
Bazılarında 360mm yukarı takılabiliyor ancak ön panele 3 fan takamıyorsun. Bunda mesela böyle bir problem var mı?

Birde güzel modlanmış bir dk431 gördün sanırım, bulursan link yada görsel iletebilir misin? Bende bir bakayım nasıl gözüküyor.
Dk431 modlanmis görmüştüm de nerden bulcam nerde olduğunu inan bilmiom buna bu parayı vercegine dk431 alabilirsin dk431 fan ve boyutu daha çok ve daha büyük ayrıca açılabilir tutcek yeri var güzel bir dizayn ile mükemmel olur üste alta yana fan taktinmi dehşet duruyor deepcool alacağına 10 fan al kasayı mükemmel hale getir bence

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Anlamadım şimdi hangi fan alınıyor.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
CFM i kaç, net bir değer var mı
Hocam bununla alakalı bir kaç asiahorse ürünün olduğu bir karşılaştırma görselini buraya attım. 1-2 sayfa geriye gidersen, özelliklerini bulabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dk431 modlanmis görmüştüm de nerden bulcam nerde olduğunu inan bilmiom buna bu parayı vercegine dk431 alabilirsin dk431 fan ve boyutu daha çok ve daha büyük ayrıca açılabilir tutcek yeri var güzel bir dizayn ile mükemmel olur üste alta yana fan taktinmi dehşet duruyor deepcool alacağına 10 fan al kasayı mükemmel hale getir bence
Hocam siz az değilsiniz, şuan kasayı alasım geldi. Ancak fiyatı neden bu kadar ucuz onu anlayamadım. Satıcı da bir problem mi var dolandırılmayayım sonra.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,228
İsim
Turuncu Keskin
Hocam bununla alakalı bir kaç asiahorse ürünün olduğu bir karşılaştırma görselini buraya attım. 1-2 sayfa geriye gidersen, özelliklerini bulabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz az değilsiniz, şuan kasayı alasım geldi. Ancak fiyatı neden bu kadar ucuz onu anlayamadım. Satıcı da bir problem mi var dolandırılmayayım sonra.
Net bir değer vermemişsiniz. Ortalama kaç değerlerinde CFM

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Net bir değer vermemişsiniz. Ortalama kaç değerlerinde CFM
Buna ne dersin peki?
https://www.amazon.com.tr/AsiaHorse-800-1800rpm-Ayarlanabilir-Döngüleri-Kumandalı/dp/B08K8X6XYM/

Altta da bu model ve diğer modellerin özelliklerini görebilirsin.

Beni yanlış anlama elbette ancak o fanın ne sitesini, ne özelliklerin yazıldığı bir web adresini, nede yorumlarını bulamadım. Full arapça yazılar falan çıkıyor. Review falan da yok. Ben olsam onu almazdım.

Alıntıyı görüntüle

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,228
İsim
Turuncu Keskin
Şu m-truck yazanları nerden bulabilirim

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Şu m-truck yazanları nerden bulabilirim
Hocam internette araştırmanız lazım, biliyorsunuz türkiye'ye her şey gelmiyor.
Ancak belirteyeyim m-truck fanlar kasa için değil, sıvı soğutucu radyatör fanı olarak çıkartıldı. Yine kullanabilirsiniz tabi ancak bilginiz olsun.

Top Bottom